Mehmet Şef'ten Melek Mosso itirafı! Sitem dolu sözlere, Melek Mosso yanıtsız kalmadı

Masterchef'in sevilen jüri üyesi Mehmet Şef, sitem dolu sözlerle ünlü şarkıcı Melek Mosso'ya gönderme yaptı. Mehmet Yalçınkaya, Melek Mosso'nun Somer Şef'i sosyal medya üzerinden takip ettiğini, ancak kendisini takip etmediğini ifade etti. Melek Mosso'dan ise yanıt gecikmedi.

Mehmet Şef'ten Melek Mosso itirafı! Sitem dolu sözlere, Melek Mosso yanıtsız kalmadı
Mehmet Şef'ten Melek Mosso itirafı! Sitem dolu sözlere, Melek Mosso yanıtsız kalmadı
GİRİŞ 02.01.2023 11:52 GÜNCELLEME 02.01.2023 11:52
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

2017'den beri TV8 ekranında yayınlanan Masterchef'te jüri üyesi olarak boy gösteren ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, ünlü şarkıcı Melek Mosso'ya sitem etti. Şarkıcı Mosso ise, Mehmet Şef'in söylediklerine kayıtsız kalmadı. 

Masterchef'te ödül oyunu sırasında, yarışmacı Tolga, yakın arkadaşının İngilitere'ye gitmesinden ötürü müzik gruplarının dağıldığını aktardı. Müzikle ilgili konu açılınca Mehmet Şef de sevdiği şarkıcı ile ilgili içinde biriktirdiklerini sitemle anlattı. 

Mehmet Şef kimdir ve nerelidir? Mehmet Şef kaç yaşında? Mehmet Yalçınkaya'nın bilinmeyen hayatı...Mehmet Şef kimdir ve nerelidir? Mehmet Şef kaç yaşında? Mehmet Yalçınkaya'nın bilinmeyen hayatı...

Mehmet Yalçınkaya

"SOMER ŞEF'İ TAKİP EDİYOR, BENİ ETMİYOR"

Mehmet Şef Melek Mosso'yu severek dinlediğini dile getirdi. Ardından "Ben onu her gün dinliyorum" dediği Melek Mosso için "En sevdiğim sanatçılardan bir tanesi Somer Şef'i takip ediyor, beni etmiyor" ifadelerini kullandı. 

Melek Mosso kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Melek Mosso şarkıları...Melek Mosso kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Melek Mosso şarkıları...

Melek Mosso

MELEK MOSSO'DAN JET YANIT! 

Melek Mosso ise Mehmet Şef'in bu söylediklerini karşılıksız bırakmadı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım da yapan Mosso, kısa süre içinde Mehmet Yalçınkaya'yı takip etmeye başladı. 

Masterchef kim elendi? 25 Aralık'ta yaşanan veda hüzün dolu anlar yaşattıMasterchef kim elendi? 25 Aralık'ta yaşanan veda hüzün dolu anlar yaşattı

Mehmet Şef ve Somer Şef

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 9
  • harun 1 yıl önce Şikayet Et
    memleketin önemli bir meselesi daha çözüme kavuşmuş sağolsunlar.
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Medya maymunluğuna alışmışlar artık, kimsiniz ki sizler, takip edilecek neyiniz var..
    Cevapla
  • kaçkar 1 yıl önce Şikayet Et
    koca şefsin ne işin olur basit bir şarkıcı ile
    Cevapla
  • Karkaç 1 yıl önce Şikayet Et
    Öyleyse “koca şarkıcısın ne işin olur basit bir şef ile”
    Cevapla
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Ohaaa, olamaz öyle birşey!
    Cevapla
  • mosso 1 yıl önce Şikayet Et
    senide mi bızdular aga
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."