Masterchef kim elendi? 25 Aralık'ta yaşanan veda hüzün dolu anlar yaşattı...

24 Aralık gecesi TV8'de yayınlanan Masterchef'te bir eleme daha yaşandı. 6 kişinin yarıştığı Masterchef'te bir yarışmacı daha elenerek veda etti. Tolga, Burak Kaya, Metin ve Görkem potada yarıştı. Peki bu hafta kim elendi? İşte Masterchef'ten elenen isim...

Masterchef kim elendi? 25 Aralık'ta yaşanan veda hüzün dolu anlar yaşattı...
Masterchef kim elendi? 25 Aralık'ta yaşanan veda hüzün dolu anlar yaşattı...
GİRİŞ 27.12.2022 09:20 GÜNCELLEME 27.12.2022 09:20
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

TV8'in fenomen yarışma programı Masterchef reytinglerde üst sıralardan inmek bilmiyor. Peki bu hafta Masterchef'tenkim elendi? Masterchef'ten elenen isim bir hayli üzdü. 

2017'den günümüze TV8'de izleyici ile buluşan Masterchef'te yeni bir veda daha yaşandı. 25 Aralık Pazar gecesi ekrana gelen bölümde potada ise 4 kişi, yarışmada kalma mücadelesi verdi. 

Somer Şef'ten şoke eden açıklama! Vicdansızca olsa bile...Somer Şef'ten şoke eden açıklama! Vicdansızca olsa bile...

KİMLER ADAY?  

  • Tolga

  • Burak Kaya

  • Metin

  • Görkem

BİRİNCİ TURDAKİ PUAN DURUMU

İlk oyunun sonunda yarışmacıların puan durumu şöyle:

  • Tolga - 17 puan

  • Burak Kaya - 15 puan

  • Metin - 18 puan

  • Görkem - 14 puan

Masterchef Ayaz kimdir ve nerelidir? Mastercehf Ayaz 2022 biyografisiMasterchef Ayaz kimdir ve nerelidir? Mastercehf Ayaz'ın bilinmeyen hayatı

İKİNCİ TURDAKİ PUAN DURUMU

İkinci turdaki puan durumuyla birlikte toplam puan durumu şöyle…

  • Tolga - 32 puan

  • Burak Kaya - 33 puan 

  • Metin - 41 puan 

  • Görkem - 35 puan 

MASTERCHEF’TEN KİM ELENDİ?

Masterchef'ten elenen isim Tolga oldu. 

Masterchef Tolga kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Tolga elendi mi?Masterchef Tolga kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Tolga elendi mi?

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 11
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek bir yarışma programı değil, yarışmayla karışık eğlence programı. İyi aşçılar da hata yapabilir, bu programda bazıları ikinci yemeğinde hata yapar elenir gider, bazıları son yemeğinde hata yapar ikinci olur. Gerçek bir yarışmada 4 kişi, 5 kişiye karşı yarışmazdı, kimin potaya düşeceğine yarışmacılar değil jüri karar verirdi. Yarışma boyunca yarışmacıların yaptığı yemeklere jüri puan verir ve sonunda en çok puan toplayan yarışmacı birinci olurdu ama bu durum hiç de eğlenceli olmazdı. Şimdi hangisinin elenmesini istiyorsanız, yarışmada onun en zayıf olduğu yemeği yapmalarını istersiniz. Hangisinin birinci olmasını istiyorsanız, yarışmada onun en iyi olduğu yemeği yapmalarını istersiniz.
    Cevapla
  • büdü 1 yıl önce Şikayet Et
    benim favorim AYAZ GÖRKEM METİN ÜÇÜNDEN BİRİ OLABİLİR
    Cevapla
  • avarel 1 yıl önce Şikayet Et
    tolga kardeşim kaç haftadır düşüş trendindeydi belliydi zaten bu zamana kadar kalması diğer giden yarışmacıların daha çok hata yapmaları sonucunda elenmekten kıl payı kurtuluyordu sayı azalınca elenmek kaçınılmaz oldu ben şeflerin haksızlık yapmadığını yani hakkaniyetli davrandığını düşünüyorum onlar orada herkese eşitler yemeğini yapan geçiyor şefleri dinlemeyen savsaklayan elenip gidiyor
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Geriye dönüp baktığımızda, bu yarışmada önemli olan şeyin ilk sekize girebilmek olduğunu görüyoruz. Birinci olmakla sekizinci olmak arasında çok fark yok. İlk sekiz sık sık hatırlanıyor, ekrana getiriliyor ama dokuzuncu olanı kimse hatırlamıyor. Sonuç olarak ilk sekize girenlerin hepsi de zaten kazanmış durumda, hepsi de birinci olabilecek kapasitede.
    Cevapla
  • tx18 1 yıl önce Şikayet Et
    burak kaya dururken tolganın gitmesi yarışmada bişeylr döndüğüne kanıt bence
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı