Masterchef Ayaz kimdir ve nerelidir? Masterchef Ayaz kaçıncı oldu? Bilinmeyen hayatı

Masterchef Ayaz Geçer de All star kadrosunda mücadele eden isimler arasında yer aldı. Konuşması ve tavırları ile adından söz ettiren Masterchef Ayaz'ın nereli olduğu ve kaç yaşında olduğu merak edildi. İşte, araştıranlar için Masterchef Ayaz biyografisi…

Masterchef Ayaz kimdir ve nerelidir? Masterchef Ayaz kaçıncı oldu? Bilinmeyen hayatı
Masterchef Ayaz kimdir ve nerelidir? Masterchef Ayaz kaçıncı oldu? Bilinmeyen hayatı
GİRİŞ 21.11.2023 16:40 GÜNCELLEME 21.11.2023 16:40

Masterchef Ayaz 21 Mart 1999’da Şırnak’ın Silopi ilçesinde dünyaya geldi. Tam adı Ayaz Abdurrahman Geçer’dir. Aslen Sinoplu’dur. Şimdilerde 24 yaşındadır. 

Çocukluk dönemini Şırnak’ta geçirdi. 13 yaşında ise Ankara’ya yerleşti. Küçük yaşlardan itibaren mutfağa oldukça hevesli olan Masterchef Ayaz, eğitim hayatının hemen ardından sektörde tecrübe kazanmaya başladı. Mutfak konusunda profesyonel olarak eğitim almadı ancak alanda alaylıdır. 

Masterchef Kıvanç kimdir? Masterchef Kıvanç kaç yaşında? Kıvanç Karadeniz biyografisiMasterchef Kıvanç kimdir? Masterchef Kıvanç kaç yaşında? Kıvanç Karadeniz biyografisi

Ayaz Geçer

Mutfak serüvenine, henüz 14 yaşında, bulaşıkçı olarak başladı. Diksiyonunun düzgün olmayışı kariyerinde önüne engel çıkardı ancak o pes etmedi. Yaklaşık 10 yıllık mutfak tecrübesi bulunmaktadır. Şimdi ise Ankara’da bir restoranda aşçılık yapmaktadır. 

Masterchef Barış kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Barış Demir nereli? Masterchef Barış kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Barış Demir nereli?

Masterchef Ayaz

MASTERCHEF ANA KADROSUNA DAHİL OLDU

Masterchef Ayaz, Masterchef 2022’ye katıldı. Katıldığı ilk turdan itibaren jüri üyelerinin takdirini toplamayı başaran Ayaz Geçer, 3 evet alarak yarışmaya dahil oldu. Daha sonrasında girdiği 3'lü mücadelede de başarı elde etti. Son turda ise en başarılı tabağı çıkarıp rakiplerini eledi ve ana kadroya dahil oldu. Böylece Masterchef 2022'nin 17'inci yarışmacısı oldu. 

MASTERCHEF ALL STAR'A KATILDI

Ayaz Geçer, 2023 sezonunda TV8 ekranında yayınlanan Masterchef All Star'ın kadrosunda yer aldı. 

MASTERCHEF AYAZ KAÇINCI OLDU?

Ayaz Geçer, Masterchef 2022'de 3. oldu. All star sezonunda ise 13. oldu. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL