Bahar Şahin'den şok itiraf: Bir aydır ölüm korkusuyla yaşıyorum...

En son Gülümse Kaderinde dizisinde başrol oynayan Bahar Şahin, ettiği itiraf ile gündeme geldi. Bahar Şahin, en acı çektiği işi açıkladı ve bir aydan beri ölüm korkusu ile yaşadığını ifade etti. İşte, Bahar Şahin'ın olay olan o açıklaması...

Bahar Şahin'den şok itiraf: Bir aydır ölüm korkusuyla yaşıyorum...
Bahar Şahin'den şok itiraf: Bir aydır ölüm korkusuyla yaşıyorum...
GİRİŞ 02.01.2023 10:51 GÜNCELLEME 02.01.2023 10:51
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Oyuncu Bahar Şahin yeni projesinin hazırlık aşamasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bahar Şahin en acı çektiği iş olduğunu aktardığı filme ilişkin, ağızları açık bıraktıran sözlere imza attı. 

Geçtiğimiz günde Be Managementin yılbaşı davetine katılım gösteren Bahar Şahin, muhabirlerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi. Hazırlıkları devam eden 'Roza' filminde Ceylan karakterini canlandıran oyuncu, çarpıcı açıklamalar yaptı. 

Bahar Şahin kimdir ve kaç yaşında? Bahar Şahin oynadığı diziler... Bahar Şahin kimdir ve kaç yaşında? Bahar Şahin oynadığı diziler...

Bahar Şahin

"EN ACI ÇEKTİĞİM İŞ"

Töre cinayeti anlatan bir hikâyenin içinde olduğunu ve töreye kurban giden bir kadını oynadığını aktaran Bahar Şahin, "Mesleğe 10 yıl öncesinden başladığımı varsayarsak herhalde en acı çektiğim iş… İçinde bulunmak acı çektiriyor bana… Tüm gerçekliği ile yansıtıyoruz olayları..." dedi. 

"BİR AYDIR ÖLÜM KORKUSU İLE YAŞIYORUM"

2023 ile ilgili de konuşmayı ihmal etmeyen Şahin, "Bir aydır ölüm korkusuyla yaşıyorum. Gerçekten çok ağır, çok zor… Umarım Ceylan’ın yaşadıklarını şeffaf bir şekilde seyirciye aktarabiliriz. Çok zor şeyler yaşamış. Ben istiyorum ki erkekler bizim kahramanımız olsun, sonumuz değil. O yüzden bu yılda da kadın cinayetlerin bittiğinin bir yıl olmasını diliyorum" sözleriyle de sosyal medyada gündem oldu. 

Müge Anlı'dan şoke eden itiraf: Yapımcı programdan çekilmemi istediMüge Anlı'dan şoke eden itiraf: Yapımcı programdan çekilmemi istedi

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 6
  • tugrul1 1 yıl önce Şikayet Et
    kadın cinayetlerinin sebebi sizsiniz. nice yuvaları yıktınız. dizilerde oynadığınız ahlaksız rollerle bu toplumun genetiğini bozdunuz. namussuzsunuz. etinizi satıyorsunuz. dizilerde başkalarıyla yatıp kalkıyorsunuz ondan sonra da kadınların haklarını savunuyorsunuz.
    Cevapla
  • Tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    Mesajlar süper,filmlerin dizilerin verdiği içerik söylemlere tam tezat..!?
    Cevapla
  • Tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    Mesajlar süper,filmlerin dizilerin verdiği içerik söylemlere tam tezat..!?
    Cevapla
  • Cansuyu 1 yıl önce Şikayet Et
    Muhakkak Ölüm başına gelecek ve Azrail ile Kabir ile yüzleşecek sin. Şimdiden tefekkür et.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Sadece kadına şiddete değil bu söyleme de karşıyım insana ve hayvana şiddete karşı olmamız lazım bu tarz filmler hep daha kötüyü çağrıştırır uygun değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dursun Özbek, başkan adaylığı için kararını açıkladı
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...