İngilizler, Acun'u dünyanın en başarılı Türk iş insanı seçti! Listede başka isimler de var

Acun Ilıcalı, İngilizler tarafından yapılan araştırmada, dünyanın en başarılı Türk insanı olarak seçildi. Dünyanın en başarılı 500 iş insanının tespit edildiği araştırmada çok sayıda ünlü isim de yer alıyor.

İngilizler, Acun'u dünyanın en başarılı Türk iş insanı seçti! Listede başka isimler de var
İngilizler, Acun'u dünyanın en başarılı Türk iş insanı seçti! Listede başka isimler de var
GİRİŞ 30.12.2022 15:33 GÜNCELLEME 30.12.2022 16:42
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İngiliz Variety Dergisi, her yıl düzenli olarak dünyanın en başarılı kişilerinin listesini açıklıyor. Dergi tarafından 2022'nin en başarılı isimlerini tespit etti. Listede Acun Ilıcalı da var. 

Acun Medya'nın ve TV8'in sahibi, ünlü iş adamı Acun Ilıcalı'nın başarısı yeniden onaylandı. İngilitere'nin ünlü dergisi Variety, her sene olduğu gibi bu sene de dünyanın en başarılı 500 iş insanını tespit etti. İlk 500'de yer alan tek Türk isim de Acun Ilıcalı oldu. 

ACUN ILICALI REKOR KIRDI!

Acun Ilıcalı, aynı listeye 5 yıl üst üste giren tek Türk iş insanı olarak adını tarihe yazdırdı. Ilıcalı'nın medya sektöründeki başarısı, yeniden tescillenmiş oldu. 

Armağan Çağlayan'dan Nükhet Duru'ya beklenmedik çıkış: Saçma sapan kaprislerimle!Armağan Çağlayan'dan Nükhet Duru'ya beklenmedik çıkış: Saçma sapan kaprislerimle!

Survivor 2023 kadrosu! Survivor 2023 ne zaman başlıyor? Survivor 2023 kadrosu belli oldu! Survivor 2023 ne zaman başlıyor?

LİSTEDEKİ DİĞER İSİMLER

Dünyanın en başarılı Türk insanlarının belirlendiği listede, Türk iş insanları içinde sadece Acun Ilıcalı yer aldı. Listede ise dünyaca ünlü birçok ünlü isim yer alıyor. İşte, onlardan bazıları:

  • Jeff Bezos (Amazon'un sahibi)

  • Mark Zuckerberg (Facebook ve Instagram'ın sahibi)

  • Tim Cook (Apple'ın CEO'su)

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 12
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Benim dikkatimi çeken şudur, gençlere yatırım yapanlar çok kazanıyor
    Cevapla
  • Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    2 ci Ülkerin sahibi mi acaba
    Cevapla
  • Cem 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen bu ülkenin sermayesini oraya transfer et, onlar seni gerekirse sör bile ilan ederler , günah günah
    Cevapla
  • Fakirullah 1 yıl önce Şikayet Et
    İngilizler başarılı diyosa düşünmek lazım
    Cevapla
  • Hayri 1 yıl önce Şikayet Et
    Beyler sanki diğer kanallar akşama kadar belgesel yayınlıyor gibi acuna küreselci falan demenin manası yok izlemeyin gitsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!