Armağan Çağlayan'dan Nükhet Duru'ya beklenmedik çıkış: Saçma sapan kaprislerimle...

Kanser teşhisi konulduktan sonra apar topar programına veda eden Armağan Çağlayan beklenmedik bir çıkış ile Nükhet Duru ve Ayta Sözeri'yi hedef aldı. Sitem etmediğini dile getiren Armağan Çağlayan çok üzüldüğünü ifade etti.

Armağan Çağlayan'dan Nükhet Duru'ya beklenmedik çıkış: Saçma sapan kaprislerimle...
Armağan Çağlayan'dan Nükhet Duru'ya beklenmedik çıkış: Saçma sapan kaprislerimle...
GİRİŞ 02.01.2023 16:33 GÜNCELLEME 02.01.2023 16:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ünlü sunucu ve yorumcu Armağan Çağlayan kanser hastalığı ile günlerdir gündemde. Sosyal medyada da büyük yankı bulan Armağan Çağlayan'ın hastalığına çok sayıda insan destekte bulundu. Ancak iki kişi hariç...

Geçtiğimiz ay kanser teşhisinin konulduğunu aktaran Armağan Çağlayan, sosyal medyada konuşulan isimler arasına girmiş, destek mesajları yağmıştı. Kısa süre sonra ise Youtube kanalı üzerinden yürüttüğü programlara ara vermek zorunda kalan Armağan Çağlayan, bu süreçte kendisini yalnız bırakan iki ünlüye serzenişte bulundu. 

Armağan Çağlayan

"İKİ KİŞİNİN ARAMAMASI BENİ ÇOK ÜZDÜ"

Sosyal medya hesabı üzerinden beklenmedik bir çıkışta bulunan 56 yaşındaki Çağlayan, "Saçma sapan kaprislerimle bir dakikanızı alacağım deyip, şu açıklamayı yaptı: 

Hastalığım sırasında o kadar çok arayan soran yazan oldu ki, açıkçası bu kadar sevildiğimi bilmiyordum. Hepinize minnettarım. Ama iki kişinin aramaması beni çok üzdü. Birisi Nükhet Duru, diğeri Ayta Sözeri. 

"KENDİME BİR UYARI"

Çağlayan, bu çarpıcı sözlerinin ardından ise bunun bir sitem olmadığını, sitem etmeye hakkının olmadığını aktardı. Ünlü sunucu sözlerine "Bu sadece, kendi sınırlarımı daha iyi çizmek için kendime bir uyarı. Hepimize minnettarım…. Sonsuza dek … En sevdiklerimizin, ufacık tefecik sevdiği olamıyoruz bazen! İnsan kırılıyor" ifadelerini de ekledi. 

Nükhet Duru kimdir ve nerelidir? Nükhet Duru kaç yaşındadır? Gençliği...Nükhet Duru kimdir ve nerelidir? Nükhet Duru kaç yaşındadır? Gençliği...

Armağan Çağlayan ve Nükhet Duru

NÜKHET DURU VE AYTA SÖZERİ'Yİ PROGRAMINDA AĞIRLAMIŞTI

Armağan Çağlayan, yaklaşık bir yıl önce, şarkıcı Nükhet Duru'yu 'Dur ve Dinle' isimli programı ile Youtube kanalında misafir etmişti. Oyuncu Ayta Sözeri'yi ise yine hem 2 yıl öncesinde hem de 10 ay önce 'Gör Beni' programında ağırlamıştı. 

Bahar Şahin'den şok itiraf: Bir aydır ölüm korkusuyla yaşıyorumBahar Şahin'den şok itiraf: Bir aydır ölüm korkusuyla yaşıyorum

AYTA SÖZERİ'NDEN JET YANIT

Ayta Sözeri, Armağan Çağlayan'ın twitter hesabı üzerinden yaptığı bu paylaşımın ardından şu açıklamayı yaptı:

Armağan'ın paylaşımını bir arkadaşım attı. Ben böyle şeylere nasıl cevap vereceğimi bilmiyorum. Ömrü boyunca sevdiklerini kaybetmiş bir insan olarak sevdiği herhangi bir şeyi kaybetmek istemeyen biriyim. Armağan Çağlayan hasta değil diye düşünmek istiyorum. Aradığım zaman da ne söylemen gerektiğini bilmiyorum. O yüzden de aramadım. Armağan haklı mı? Yerden göğe kadar haklı. Bir de gerçekten benden bu telefonu beklediğine de inanamadım. Yani ben bu kadar değerli miymişim onun için. Bundan sonra her saat başı kendimi affettirene kadar arayacağım.

Ayta Özeri

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • hiçkimse 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi de, BİZE NE ??
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den Başkan Erdoğan'a bakanlık teklifi
İsrail'e lanet gösterileri dünyaya yayılıyor - Gazete manşetleri