Mehmet Ali Erbil hastanelik oldu! Ambulansla acil servise kaldırıldı

Mehmet Ali Erbil aniden fenalaşınca apar topar hastaneye kaldırıldı. Acilde müşahade altına alınan Mehmet Ali Erbil'in son sağlık durumu ise merak edildi.

Mehmet Ali Erbil hastanelik oldu! Ambulansla acil servise kaldırıldı
Mehmet Ali Erbil hastanelik oldu! Ambulansla acil servise kaldırıldı
GİRİŞ 17.01.2023 10:55 GÜNCELLEME 17.01.2023 10:55
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Ünlü oyuncu ve sunucu Mehmet Ali Erbil aniden rahatsızlandı. Hastalanan Erbil apar topar hastaneye kaldırıldı. Bu haber sosyal medyada da yankı buldu. 

Yaklaşık 50 yıldan beri televizyon ekranlarında izleyici ile buluşan Mehmet Ali Erbil, aylarca yoğun bakımda kaldıktan sonra yeniden hastalandı. Ünlü sunucu ambulans ile acile kaldırıldı. 

Mehmet Ali Erbil nerelidir ve kaç yaşındadır? Mehmet Ali Erbil biyografisi...Mehmet Ali Erbil nerelidir ve kaç yaşındadır? Mehmet Ali Erbil biyografisi...

Mehmet Ali Erbil

Alınan bilgiye göre, Mehmet ali Erbil'in ambulans ile Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi'ne gitti. Üst solunum yolundan rahatsızlanan sunucunun tedavisi ise hala devam etmektedir. 

Hafsanur Sancaktutan'dan kötü haber! Apar topar hastaneye kaldırıldıHafsanur Sancaktutan'dan kötü haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA BİLGİ VERİLMEDİ 

Erbil'in sağlık durumu ile ilgili henüz açıklama yapılmadı. Ancak hastanede müşahade altında olduğu bilinmektedir. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 26
  • SARÌYERLÌ 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin kardeşime çok güldürdü bizi zamanında
    Cevapla
  • cakra 1 yıl önce Şikayet Et
    Vadesi dolarsa ne bian ileri ne bian geri sanat camisi kara gözlükleri takar mezarlıkta çok iyiydi pırlanta gibi kalbi vardı felan filan derdi Bi kaç çelenk sonra yallah kimse ismini bile anmaz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Keşke Rabbimi de tanısaydı
    Cevapla
  • Gasap haydo 1 yıl önce Şikayet Et
    Gumar masaları tez elden şifa versin
    Cevapla
  • jdme 1 yıl önce Şikayet Et
    terbiyesizliği komedi olarak sundular yıllarca. ailecek izleyemezdik. Ne diyeyim Allah şifa versin yinede.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Netanyahu: Saldırıların sonlandırılması talebini reddediyoruz
Venezuela ordusu hava sahasına giren iki uçağı düşürdü