Karsu'dan duygu dolu deprem paylaşımı: Ailemde çok kayıp var!

Ünlü şarkıcı Karsu Dönmez de Maraş depreminden etkilenen isimler arasında. Karsu, ailesinde yaşanan kayıpları üzüntü içinde paylaştı.

Karsu'dan duygu dolu deprem paylaşımı: Ailemde çok kayıp var!
Karsu'dan duygu dolu deprem paylaşımı: Ailemde çok kayıp var!
GİRİŞ 09.02.2023 08:43 GÜNCELLEME 09.02.2023 08:43
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Maraş'ta meydana gelen ve 10 ili birden etkisi altına alan depremden Hatay da çok etkilendi. Çok sayıda binanın yerle bir olduğu depremde şarkıcı Karsu Dönmez'in ailesinden de çok kayıp olduğu öğrenildi. 

2007'den beri müzik hayatına devam eden 32 yaşındaki şarkıcı Karsu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile gündeme geldi. Karsu Dönmez, depremde, Hatay'da yaşayan ailesinden kayıplar olduğunu söyledi. 

Karsu Dönmez kimdir ve nerelidir? Karsu evli mi? Asıl mesleği ne?Karsu Dönmez kimdir ve nerelidir? Karsu evli mi? Asıl mesleği ne?

 Karsu Dönmez

Aile üyelerinin fotoğrafını paylaşıp 'Türkiye & Suriye'deki tüm insanlara yardım edin' notunu yazan Karsu, "Ben de bir mesaj yollamak istedim herkese. 'Karsu sen nasılsın, ailen nasıl?' diye soruyorsunuz hep" ifadelerinin ardından konuşmasına şöyle devam etti:

Bizde çok kayıp var. Nenem, halam, kuzenlerim yok. Hatay'a çok yardım gitmediğini duyuyorum ailemden. Sağ olun hep soruyorsunuz. Burada elimizden ne gelirse yapıyoruz. Allah herkesin yardımcısı olsun" diye devam etti.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • emekli 1 yıl önce Şikayet Et
    bu karsu chpkk lı heralde.
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Hataya yardım gitmediği Chpkk zihniyetinin yalanları, aç tv izle ve gör ....
    Cevapla
  • karaburun 1 yıl önce Şikayet Et
    artık tesettür şart olmuş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?