İclal Aydın ölüm haberini şu sözlerle verdi: Yerin cennet olsun

İclal Aydın acı haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Annesinin vefatı ile sarsılan Üç Kız Kardeş dizisinin başrol oyuncusu İclal Aydın'ın "Acısının son bulduğuna inanmak tesellimiz" sözleri duygu dolu anlar yaşattı.

İclal Aydın ölüm haberini şu sözlerle verdi: Yerin cennet olsun
İclal Aydın ölüm haberini şu sözlerle verdi: Yerin cennet olsun
GİRİŞ 14.02.2023 12:30 GÜNCELLEME 14.02.2023 12:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

ÜÇ Kız Kardeş romanının yazarı ve aynı adlı dizide başrol oynayan ünlü isim İclal Aydın'ın annesi vefat etti. Acı haberi bizzat kendisi duyuran oyuncu Aydın, duygu dolu sözlerini takipçileriyle paylaştı.

Aslen Elazığlı olan İclal Aydın'ın annesi Yücel Çoker bir süredir hastalığı nedeniyle tedavi yoğun bakımda görüyordu. 10 yıldan beri yaşam mücadelesi verdiği öğrenilen Yücel Çoker'in 7 Şubat akşamı vefat ettiği öğrenildi.

İclal Aydın kimdir ve kaç yaşındadır? Nereli? 4 kere evlenen İclal Aydın'ın eşleri kim? İclal Aydın kitapları...İclal Aydın kimdir ve kaç yaşındadır? Nereli? 4 kere evlenen İclal Aydın'ın eşleri kim? İclal Aydın kitapları...

 İclal Aydın

Mert Fırat kötü haberi duyurdu! 'Akrabalarım göçük altında'Mert Fırat kötü haberi duyurdu! "Akrabalarım göçük altında"

İclal Aydın, vefat haberini sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile verdi. İşte İclal Aydın tarafından paylaşılan duygu dolu sözler: 

Teşhisin konduğu ilk günden bu geceye dek bize destek olan tüm yakınlarımıza, doktorlarımıza, hemşire, hasta bakıcı ve uzman çalışanlara gönülden teşekkür ederiz. Acısının son bulduğuna inanmak tesellimiz… Bizim için hep böyle güzel, hep böyle genç… Yerin cennet olsun, Allah rahmetiyle kucaklasın…

Mehmet Şef deprem bağışı eleştirilerine fena patladı: Bilmeden konuşmayınMehmet Şef deprem bağışı eleştirilerine fena patladı: Bilmeden konuşmayın

Aydın ayrıca, paylaşımına, annesinin şu gençlik fotoğrafını da ekledi...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Yeşim KAYNAk 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Freni Patlayan Cene 1 yıl önce Şikayet Et
    ben anlamadim dizi demi ölmüs ?
    Cevapla
  • jilet 1 yıl önce Şikayet Et
    Gakkom ALLAH Rahmet Eylesin. Başınız sağolsun,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'da izlettiği 'Gerçek belediyecilik' klibi ses getirdi...
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor