Mert Fırat kötü haberi bu sözlerle duyurdu! "Akrabalarım göçük altında"

Mert Fırat'ın akrabalarının da Maraş depreminde göçük altında kaldığı öğrenildi. Ünlü oyuncu Mert Fırat hem akrabalarına ilişkin bilgi verdi hem de katıldığı yardım kampanyasından bahsetti. İşte detaylar...

Mert Fırat kötü haberi bu sözlerle duyurdu! "Akrabalarım göçük altında"
Mert Fırat kötü haberi bu sözlerle duyurdu! "Akrabalarım göçük altında"
GİRİŞ 09.02.2023 11:35 GÜNCELLEME 09.02.2023 11:35

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çok sayıda şehri etkisi altına alan büyük depremde binlerce insan göçük altında hayata tutunma mücadelesi verirken, bir kötü haber de oyuncu Mert Fırat'tan geldi. Mert Fırat'ın akrabalarının da enkaz altında kaldığı öğrenildi. 

Ard arda yaşanan iki büyük depremin yaraları sarılmaya devam ederken birçok ünlü isim, depremzedeler için yardım kampanyaları düzenledi. Yardım eli uzatan isimlerden biri de Mert Fırat oldu.

Karsu kötü haberi böyle verdi: Ailemde çok kayıp var! Karsu kötü haberi böyle verdi: Ailemde çok kayıp var!

Mert Fırat

Mert Fırat sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, hem ailesinden birilerinin de enkaz altında olduğunu ifade etti hem de dahil olduğu yardım projesinde ihtiyaç malzemelerinin paketlendiği anların görüntüsünü sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. 

Mehmet Şef deprem bağışı eleştirilerine fena patladı: Bilmeden konuşmayınMehmet Şef deprem bağışı eleştirilerine fena patladı: Bilmeden konuşmayın

İşte Mert Fırat tarafından yapılan o açıklama:

Aynı acıları paylaştığımız şu günlerde İhtiyaç Haritası ve tüm sivil toplum kuruluşlarına verdiğiniz destek çok değerli. Maalesef hepimizin yakınları farklı illerde depremden etkilendi. Kimi bulunduğu illerden kimi afet bölgesinden destek vermeye çalışıyor.

Afet haberini aldığımızda yola çıktık. Benim de akrabalarım
göçük altında ve bizler de buradaki herkesle birlikte mücadele veriyoruz. Koordinasyon ve operasyon yaparken, yardımın doğru ve güvenilir bir şekilde ulaşmasını sağlamak hedefindeyiz.

Lütfen destek ve gönüllü çalışmalarınızı esirgemeyin. Sizler bizim enerji kaynağımızsınız. Her birinizin derdi bizim de derdimiz. Gücümüz ve kuvvetimiz hiç tükenmesin.

Bugün DasDas’ta bizlerle olup, bölgeden gelen ihtiyaçlar
doğrultusunda hazırlanan ihtiyaç listelerini karşılamada ve paketlemede desteği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?