Sanatçı Aziz Taştan'ın ölüm haberi sarstı! Ailesiyle birlikte enkaz altındaydı

Türk Halk Müziği sanatçısı Aziz Taştan, Maraş depreminde ailesiyle birlikte enkaz altında kalmıştı. Adıyaman'da yaşayan Aziz Taşkan'ın ölüm haberi geldi. Aziz Taştan, eşi ve 2 çocuğuyla birlikte hayatını kaybetti.

Sanatçı Aziz Taştan'ın ölüm haberi sarstı! Ailesiyle birlikte enkaz altındaydı
Sanatçı Aziz Taştan'ın ölüm haberi sarstı! Ailesiyle birlikte enkaz altındaydı
GİRİŞ 12.02.2023 23:24 GÜNCELLEME 12.02.2023 23:24
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Büyük Maraş depreminin yaraları sarılmaya devam ederken, bir haber de Türk Halk Müziği sanatçısı Aziz Taştan'dan geldi. Adıyaman'da ikamet eden ve deprem sonrasında enkaz altında kalan Aziz Taştan'ın cansız bedenine ulaşıldı. 

Adıyaman merkeze bağlı Mimar Sinan Yeni Mahalle'sinde ailesi ile birlikte yaşayan Aziz Taştan'ın evi, 7.7 ve 7.6'lık Maraş depreminde yıkıldı. 2 kızı ve eşi ile birlikte enkaz altında kalan Aziz Taştan'ın vefat ettiği öğrenildi. 

Karsu'dan duygu dolu deprem paylaşımı: Ailemde çok kayıp var! Karsu'dan duygu dolu deprem paylaşımı: Ailemde çok kayıp var!

Aziz Taştan

TÜM AİLESİ VEFAT ETTİ

Aziz Taştan ile eşi Özgür Taştan, kızı 15 yaşındaki kızı Nujin Taştan ve 5 yaşındaki kızı Şirin Taştan enkaz altında hayatını kaybetti. 

ADIYAMAN MEZARLIĞINDA DEFNEDİLDİ

Aziz Taştan ve ailesinin, Adıyaman Karapınar Mezarlığı'nda toprağa verildiği öğrenildi. 

Acun'dan depremzedelere büyük destek! Yaptığı yardımı Haluk Levent açıkladıAcun'dan depremzedelere büyük destek! Yaptığı yardımı Haluk Levent açıkladı

Aziz Taştan ve kızı

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Ahmet45 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Basına yansıyan yansımayan birçok ölümde ölüm vesilesi ile soy isim arasındaki bağlantı uzun zamandır dikkatimi çekiyor. Mesela Ahmet Kayan isimli arkadaşım vardı. Ayağı kayalıklarda kaydı, denize düştü ve öldü.
    Cevapla
  • salim 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • M ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Işte ölüm bu kadar yakın pazar günü yarınlar için ne hesaplar yapıp uykuya daldık netice ansızın gelen bir felaket Rabbim cümlemize hayırlı ömür ve hayırlı kamil iman sahibi olarak ebedi aleme intikal etmeyi nasip etsin HÜKÜM YALNIZ ONA AITTIR
    Cevapla
  • Salih Aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    İkisi de sepeptir. Esbablara takılıp kalıyor insanoğlu. Elbette ihmaller denetlenmeli. Ama bu zahiren görünen, Asıl olan Allah vadesi gelenin canını aldı. Azrail a.s. bile aracı... Fay hattı aracı sebep, bina denetlenmemesi aracı sebep. Zilzal sursininde vahiy meselesini insanoğlu oturup düşünmesi lazım ( 5. Çünkü rabbin ona ( öyle ) vahyetmiştir. ) .... ( İsmi lazım olmayana cepaben )
    Cevapla
  • Leyla 1 yıl önce Şikayet Et
    İsmi lazım değil Deprem de enkazdan kurtarılan kadın kütahyada kızının evinde çıkan yangında vefat etti. Ecel...
    Cevapla
  • İsmi lazım değil 1 yıl önce Şikayet Et
    Deprem değil denetlenmeyen bina öldürdü.
    Cevapla
  • Cesuryurek 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Birbirinizi çok seviyormuşsunuz ki Rabbim sizi ayırmamış.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu