Zuhal Topal ölüm haberini üzüntüyle verdi! Cansız bedenine ulaştılar!

Ünlü sunucu Zuhal Topal'ın ailesi de Maraş depreminden etkilenenler arasında. Zuhal Topal acı haberi, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Topal, açıklamasındaki "Acıma öfkem, yasıma geride kalanlar için umudum karıştı" ifadeleri ile gündeme geldi.

Zuhal Topal ölüm haberini üzüntüyle verdi! Cansız bedenine ulaştılar!
Zuhal Topal ölüm haberini üzüntüyle verdi! Cansız bedenine ulaştılar!
GİRİŞ 20.02.2023 17:35 GÜNCELLEME 20.02.2023 17:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Zuhal Topal Maraş depreminin 4'ücü gününde, enkaz altından çıkarılan aile bireyleri ile ilgili bilgi verdi. Sunucu Topal, dayısı ve kuzenlerinin ölüm haberini aldığını duygusal bir ifade ile duyurdu. 

Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremde enkaz altında kalanlardan biri de Zuhal Topal'ın dayısı ve kuzenleri oldu. Enkaz altında kaldığı belirlenen ailenin, cansız bedenlerine bugün ulaşıldı. 

Zuhal Topal kimdir ve nerelidir? Kaç yaşında? Zuhal Topal eşi...Zuhal Topal kimdir ve nerelidir? Kaç yaşında? Zuhal Topal eşi...

Zuhal Topal

İclal Aydın ölüm haberini böyle duyurdu: Yerin cennet olsun!İclal Aydın ölüm haberini böyle duyurdu: Yerin cennet olsun!

Acı haberi sosyal medya üzerinden verene Zuhal Topal "Dayım ve kuzenimin cansız bedenlerine ulaştılar. Acıma öfkem, yasıma geride kalanlar için umudum karıştı. Allah'ım yaşam savaşı verenlerini kurtulan tüm vatandaşlarımızın ve canla başla çalışan tüm ekiplerin yardımcısı olsun. Arayan soran herkese teşekkür ederim. Dualarım ülkem için. Hepimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı. 

Sunucu Topal, vefat edenlerin kuzenlerinin fotoğrafını paylaşıp altına şu notu düştü: 

Bu acının tarifi yok! Giden her can bizim ama daha 2 ay evvel tüm hafta beraber sohbet ettiğimiz, hayatından geçtiğimiz gencecik dünya iyisi Levent'in kaybı yüreğimi dağladı. Allah'ım ailesine sabırlar versin. Rabbim yakınlarını kaybeden herkese güç, derman, sabır ihsan eylesin.

Sanatçı Aziz Taştan'ın ölüm haberi geldi! Ailesiyle enkaz altındaydıSanatçı Aziz Taştan'ın ölüm haberi geldi! Ailesiyle enkaz altındaydı

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Yiğido58 1 yıl önce Şikayet Et
    İmana gel haya edebli ol. Yarın kefene goyeceksin. Hesaba çekilecen. Alahın emir ve yasaklarından. Yaşasın Zalimler için Cehennem
    Cevapla
  • Sakin 1 yıl önce Şikayet Et
    Öfken kime kızım Allah'dan geldik inşallah gene ona döneceğiz siyaset mikrobundan Rabbim seni kurtarsın acını hafifletsin inşallah
    Cevapla
  • erol 1 yıl önce Şikayet Et
    çaktırmadan eleştiriyorsun,istanbuldan tvit atmak kolay zuhal
    Cevapla
  • bbb 1 yıl önce Şikayet Et
    allah mekanlarını cennet eylesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı