Gülben Ergen acı haberi sosyal medyadan paylaştı: Kara haber geldi!

Gülben Ergen de depremle ilgili sık sık paylaşım yapan isimler arasında. Gülben Ergen bu kez sosyal medya hesabı üzerinden ölüm haberini paylaştı. İşte, konuyla ilgili detaylar...

Gülben Ergen acı haberi sosyal medyadan paylaştı: Kara haber geldi!
Gülben Ergen acı haberi sosyal medyadan paylaştı: Kara haber geldi!
GİRİŞ 14.02.2023 14:10 GÜNCELLEME 14.02.2023 14:10
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Maraş depreminden umut dolu haberler gelirken diğer yandan da acı haberler sarsmaya devam ediyor. Bir kara haber de Gülben Ergen'den geldi. Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, çok üzüntü duyduğu ölüm haberini sosyal medya üzerinden paylaştı. 

6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin ardından ölüm sayısı gün geçtikte artıyor. Bir yeni ölüm haberi de ünlü müzisyen Gülben Ergen'in paylaşımı ile gün yüzüne çıktı. 

Zuhal Topal üzücü ölüm haberini acıyla duyurdu! Depremde cansız bedenine ulaştılar!Zuhal Topal üzücü ölüm haberini acıyla duyurdu! Depremde cansız bedenine ulaştılar!

Gülben Ergen

Gülben Ergen, Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin gönüllüsü Serdar'ın vefat ettiği bilgisini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Duygu dolu anlar yaşayan Ergen, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

'Serdar'ımız... Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin gönüllüsü. Kara haber bugün geldi. Serdar kardeşim, ikizi, annesi ve ablasının cansız bedenleri bugün enkaz altından çıkarıldı. Sabır Allah'ım'. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 6
  • DefneJoyFoster 1 yıl önce Şikayet Et
    gerekirse poğaça yiyin diyecek sandım
    Cevapla
  • Dost 1 yıl önce Şikayet Et
    Neden haber yapıyorsun bunları
    Cevapla
  • Muhtar 1 yıl önce Şikayet Et
    Hiçbir vasfı olmayan sadece birilerinin desteği ile bir yerlere gelen bu tipler devlete kafa tutuyor ya işte nen buna deliriyorum. Ne tarih bilirler nede siyaset. Sahneye çık, iki dön sonra kendine iyi bir sponsor bul tamam. Herkese laf yetiştirmeyi bilirler.
    Cevapla
  • Hans 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin hepsinin mekani cennet olsun...
    Cevapla
  • Vatandaş! 1 yıl önce Şikayet Et
    DEPREM den magazin çıkarma ve PR yapma/pazarlama kavganız bitecek mi ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?