Enkazda 3 şeyin hayalini kurdu: Elma, portakal ve Müge Anlı'nın çorbası

Büyük Maraş depreminde enkaz altında çok sayıda insan yaşam mücadelesi veriyor. Yıkılmış binaların altında uzun saatler boyunca aç ve susuz bir şekilde hayat tutunmaya çalışan depremzedeler genellikle enkazdan kurtulduktan sonra su talep ediyor. Bu kez öyle olmadı. Enkazdan sağ çıkan bir depremzede; elma, portakal ve Müge Anlı'nın çorbasını istedi.

Enkazda 3 şeyin hayalini kurdu: Elma, portakal ve Müge Anlı'nın çorbası
Enkazda 3 şeyin hayalini kurdu: Elma, portakal ve Müge Anlı'nın çorbası
GİRİŞ 14.02.2023 09:40 GÜNCELLEME 14.02.2023 13:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş'taki depremde yıkılan binaların ardından depremzedeleri kurtarma çalışmaları devam ediyor. Uzun saatlerin ardından enkazından altından çıkarılanların genellikle ilk talep ettikleri 'su' oluyor. Ancak bu depremzedenin isteği oldukça şaşırttı. 

Hatay'da günlerce yıkılmış evinin altında yaşam mücadelesi veren bir depremzede enkazdan çıkar çıkmaz tedavi için alındığı ambulansta isteklerini dile getirdi. Depremzedenin istekleri tebessüm dolu anlar yaşattı. 

Müge Anlı kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nerelidir? Müge Anlı'nın eşi kim? BiyografisiMüge Anlı kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nerelidir? Müge Anlı'nın eşi kim? Biyografisi

Müge Anlı

Zuhal Topal üzücü ölüm haberini acıyla duyurdu! Depremde cansız bedenine ulaştılar!Zuhal Topal üzücü ölüm haberini acıyla duyurdu! Depremde cansız bedenine ulaştılar!

Enkazın altında, elma, portakal ve Müge Anlı'nın çorbasından canı çeken depremzede, isteklerini şöyle aktardı: 

Orada 3 şey canım istedi. Müge Anlı'nın çorbası, elma ve portakal. Beynime geçecek artık Müge Anlı'nın çorbası!" dedi.

Sağlık çalışanları ise depremzedeye "Gelmez mi Müge Anlı gelmez mi... İnsan kızı insan Müge Anlı. Anası onu Kadir gecesi doğurmuş" şeklinde yanıt verdi. 

Gülben Ergen acı haberi böyle haykırdı: Kara haber geldi!Gülben Ergen acı haberi böyle haykırdı: Kara haber geldi!

MÜGE ANLI'DAN CEVAP

Görüntüleri gören Müge Anlı ise cevap vermekte gecikmedi. Ünlü sunucu Anlı, osyal medya hesabı üzerinden şunları söyledi:

Eğer arzu edersen ayağa kalkar kalkmaz seni İstanbul'da misafir edelim karşılıklı çorba içelim. Rabbim yardımcın olsun.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Nnnn 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalık
    Cevapla
  • Enes 1 yıl önce Şikayet Et
    Ölümden döndü hala ders almamış. Rabbine dönüp tevbe istiğfar getireceğine.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
En sevilen serilerden biriydi: Tamamen elektrikli oldu! İşte fiyatı ve özellikleri...
'Koca Yusuf TP1500' Gabar’da sondaj çalışmalarına başladı