Oğuzhan Uğur'un Tarkan açıklaması olay oldu! "Bunu yazdım diye kızacak ama" dedi ve açıkladı

Oğuzhan Uğur depremin olduğu ilk günden beri depremzedeler için yardım kampanyalarının içinde aktif olarak rol oynayan isimler arasında. Bugüne dek çok sayıda ünlünün deprem için verdiği destekler olduğu bilinirken, Tarkan'dan bir yardım haberinin gelmeyişi kafaları karıştırmıştı. Konuya ilişkin açıklama Oğuzhan Uğur'dan geldi.

Oğuzhan Uğur'un Tarkan açıklaması olay oldu! "Bunu yazdım diye kızacak ama" dedi ve açıkladı
Oğuzhan Uğur'un Tarkan açıklaması olay oldu! "Bunu yazdım diye kızacak ama" dedi ve açıkladı
GİRİŞ 20.02.2023 11:21 GÜNCELLEME 20.02.2023 11:21
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Depremin olduğu günden bugüne dek ünlü birçok oyuncu, sanatçı ve şarkıcı, deprem felaketinden etkilenenler için bir takım yardımlar yaptı. Bu yardımlardan birçoğu da sosyal medya aracılığıyla açıklandı. 

Bu deprem sürecinde Kenan İmirzalıoğlu, Acun Ilıcalı, Kıvanç Tatlıtuğ, CZN Burak ve daha nice isim depremle ilgili çalışmalara ve yardımlara devam etti. Yardım haberleri gelmeye devam ederken, Tarkan'ın fanları ise, Tarkan ile ilgili bir haber olmayışından rahatsız oldu. 

Oğuzhan Uğur kimdir? Ne iş yapıyor? Oğuzhan Uğur babasıOğuzhan Uğur kimdir? Ne iş yapıyor? Oğuzhan Uğur babası

Oğuzhan Uğur

Birçok kişi, Tarkan'ın depremzedelere yardım etmemiş olma ihtimalini dile getirdi. Bunun üzerine birçok ünlünün yaptığı yardımı paylaşan Oğuzhan Uğur Tarkan hakkında bir paylaşım yaptı. 

Oğuzhan Uğur, büyük Maraş depreminden sonra Tarkan'ın da yardımlarını esirgemediğini duyurdu. Uğur, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Duyulmasını istese kendi söylerdi büyük ihtimalle, belki bunu yazdım diye kızacak ama…  Tarkan’ın adını duyurmadan yaptığı büyük yardımlardan haberimiz oldu. Sizler de bilin isterim.

Acun Ilıcalı'dan diğer ülkelere seslendi: Lütfen destek olun! Acun Ilıcalı'dan diğer ülkelere seslendi: Lütfen destek olun!

İclal Aydın ölüm haberini böyle duyurdu: Yerin cennet olsun!İclal Aydın ölüm haberini böyle duyurdu: Yerin cennet olsun!

1 MİLYONLUK YARDIM HABERİ

Ayrıca birçok site Tarkan'ın deprem için 1 Milyon Liralık yardımda bulunduğu ile ilgili haberler yaptı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 42
  • Türk Müslümanlar, 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben olsam Tarkan gibilerden yardım almazdım,,,,hem duyur,,hem gizle,,,hem bir kinser ücretinden az olsun,,hem birlik dayanışma için TV ye çıkma, katkı verme ,, Tarkan in parasını geri verin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar bu aşikar olarak şu yardımı yaptım demek doğru deyil kim Allah için bu kardeşlerimize yardım ve dua ediyorsa onlarınki makbul gerisi boş sadece gündemde dünyalık kalmak. şuur şuur ve şuurlu olalım
    Cevapla
  • KİMSESİZ YAŞAR 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu noktada sana katılmıyorum . Mahallende bir gariban ihtiyaç sahibi olsa, eyvallah gizle mahçup olmasın dinen de böyledir bu sağ elin verdiğini sol el görmesin .. Ama burda durum farklı yapılan yardımlar birilerini kamçılasın herkes hayırda birbiiryle yarışsın iyi gün dostu kim kötü gün dostu kim saflar belli olsun . Bu millette ona göre hareket etsin .
    Cevapla
  • Tarkani 1 yıl önce Şikayet Et
    Tarkan icin bir milyon parami sanki, bu miktar dogru ise bence biraz gülünc olmus, milletin parasini millete geri vermekten cekiniyorsa yaziklar olsun, sayet yardimda bulunduysa Allah islah etsin, Allah razi olsun, sonusta evladinin yurt disinda dünyaya gelmesi icin onca para harcayip ülkemiz doktorlarini güvenmeyenin ne kadar milli durusu olabilir o da ayri bir düsünce tabiki, malesef milletimiz milli durusu olanlarin yaninda degilde, düsman veya yabanci gibi olanlarin yaninda olmasida cok üzücü, sonusta bunlar sadece bu milletin sanat altinda parasini alma derdinde,
    Cevapla
  • Riza 1 yıl önce Şikayet Et
    Nihat Hatipoğlu içinde 200.000 TL az olmus
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Gönlü güzelmiş sessiz yaparmış
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    1 milyon tl mi büyük bagis dedigi?? adam sadece izmir konserinde 1m $ aldi
    Cevapla
  • Xlm 1 yıl önce Şikayet Et
    İzmir konseri 90 tirilyondan fazla masraf edildi 45 tirilyon yani parayla milyon acığı kapatmak için her ay su ya zam yaptı kuzu kuzu ödüyoruz e bunlar sanatı sanatçıyı iyi tanırlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı