Nihat Hatipoğlu'ndan Murat Yıldırım açıklaması! Tepkilere yanıtı gecikmedi…

Türkiye Tek Yürek kampanyasında sunucu olarak yer alan Nihat Hatipoğlu, canlı yayında oyuncu Murat Yıldırım'ın sözünü kesmesi ile gündeme geldi. Olaydan hemen sonra Nihat Hatipoğlu'na sosyal medya üzerinden tepkiler geldi. Bunun üzerine Nihat Hatipoğlu konuya ilişkin açıklama yaptı.

Nihat Hatipoğlu'ndan Murat Yıldırım açıklaması! Tepkilere yanıtı gecikmedi…
Nihat Hatipoğlu'ndan Murat Yıldırım açıklaması! Tepkilere yanıtı gecikmedi…
GİRİŞ 20.02.2023 00:18 GÜNCELLEME 20.02.2023 00:18
Bu Habere 147 Yorum Yapılmış

15 Şubat gecesi yaklaşık 8 saat devam eden Türkiye Tek Yürek kampanyasının sunucularından biri de ünlü İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu oldu. Nihat Hatipoğlu, Teşkilat dizisinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım'ın sözünü kesmesi ile gündeme geldi.

Türkiye Tek Yürek kampanyası çok sayıda ünlü isim gibi oyuncu Murat Yıldırım da katıldı. Ünlü oyuncu söz hakkı kendisine verilince, duygularını ifade etmeye başladı. Yıldırım, "Bugün yardım toplayacağız, toplamaya da devam ediyoruz. En iyi yaptığımız şeylerden bir tanesi bizim bu. Çünkü Türk milleti olarak genimizde vardır bu zaten. Ama en iyi yaptığımız, az önce de söyledim ben bunu, diğer bir şeyi de belirtmek istiyorum" dedi. 

Nihat Hatipoğlu

Ünlü oyuncu, "Unutmayalım. Unutmak da bizim yaptığımız şeylerden bir tanesi" şeklinde ifadelerle konuşmasına devam etmek istedi. Nihat Hatipoğlu ise Murat Yıldırım'ın sözünü tamamlamasına müsaade etmedi ve sözünü kesti. Ardından sözü Burak Özçivit'e verdi. Bu durum karşısında Murat Yıldırım tepkisiz kaldı. 

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Canlı yayında gerçekleşen olayın üzerine sosyal medya adeta ayağa kalktı. Birçok sosyal medya kullanıcı konu hakkında yorumlar yaptı. Konu, aynı saat içinde, twitterda en çok konuşulanlar listesine girdi. 

NİHAT HATİPOĞLU'NDAN AÇIKLAMA 

Sosyal medyadan gelen tepkileri gören Nihat Hatipoğlu konuya ilişkin açıklama yaptı. Twitter hesabı üzerinden paylaşım yapan Hatipoğlu, kasti bir şeyin olmadığını belirtti. İşte yapılan o paylaşım:

Programda bağış toplarken stüdyoda aynı anda birden fazla konuk telefonda olduğu için Murat Yıldırım kardeşimin sesini duymadım. Duysaydım böyle bir ses kesme problemi olmazdı. Kasti bir şey asla olmaz.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 147
  • Ertan 1 yıl önce Şikayet Et
    Defalarca dedilerki burda çok gürültü var.İnsanlarımız hep bir açık arıyor.Koskoca iş adamını bile fazla konuşturmadılar.yarım kaldı çünki çok hızlı olmalılardı.
    Cevapla
  • Servet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunu da o kadar abartıyorlarsa pes yani bunlar devamlı açıklama yapabilen insanlar çıksın konuş sun bence hoca da bizim murat ta bizim insanları ayrıştırmayalım
    Cevapla
  • Aytek 1 yıl önce Şikayet Et
    Hocam başkadır Rabbim selâmet versin
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Oraya uygun olmayan tek kisi vardi oda nihat hatipoglu .enerjisi yok konusma kabiliyeti sinirli git hoca sen yorumlarini kat seyredenin varsa izlesinler
    Cevapla
  • Batmazkg 1 yıl önce Şikayet Et
    Lan din düşmanı sen oradaki verilen msj anlamamışsın senin gibi geri kafalılar yüzünden ülkede her yanda deprem korkusu yaşanıyor sen inanma sen o çıkınca izleme Allahı öğretip peygamberin yolunu gösterenler sizin gibiler nasıl varsa her zaman var olacaklar taki senin zihniyetinden son insan karıncaya dek yazık senin baban atan adını ali koymus demekki dini bilen biriymiş ama senin taşıdın isme bak zikre bak
    Cevapla
  • Enes Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Buraya da uygun olmayan sensin git senide başka yerde takanlar varsa orda yorum yap
    Cevapla
  • SOFTURKWARE 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerek yurtiçinden olsun gerek yurtdışından olsun bütün milletlerden samimi olanlar karınca misali yardımda bulunuyorken icimizdeki GEZİZEKALILAR yine kargaşa peşindeler. Bu ne haylazlık ve art niyetliliktir. Amaçları birlik ve beraberligimizi bozmak için uğraşmaktalar. Kişiler üzerinden toplumun temellerine dinamit koymaktalar. Maksatlarını açıkça beyan etmeseler de müminlerin kardeşliğini ve birlikteliğini yıkmak için çabalıyorlar. Inşallah bu millette akıl ve feraset olduğu sürece bunu başaramayacaklar.
    Cevapla
  • H.İbrahim Bilge 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemiz için çok önemli bir iş yapılırken böyle ufak tefek şeyleri büyütüp bozgunculuk çıkarmayın yapılan bu güzel işi sulandırmayın kendize gelin zaman birlik olma zamanı düşmanın ekmeğine yağ sürmeyin hoşgörülü olun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’