Haluk Levent'ten beklenen açıklama geldi! Ahbap'ın parasını AFAD'a devredeceği söyleniyordu

Ahbap Derneği'nin kurucusu ve şimdilerde de derneğin liderliğini yürüten Haluk Levent, 16 Şubat akşamını işaret ederek bir açıklama yapacağını dile getirmişti. Bunun üzerine, Ahbap'ın deprem parasının AFAD'A aktarılacağına ilişkin bir iddia sosyal medyada yankı buldu. Nihayetinde Haluk Levent konuya açıklık getirdi.

Haluk Levent'ten beklenen açıklama geldi! Ahbap'ın parasını AFAD'a devredeceği söyleniyordu
Haluk Levent'ten beklenen açıklama geldi! Ahbap'ın parasını AFAD'a devredeceği söyleniyordu
GİRİŞ 19.02.2023 19:31 GÜNCELLEME 19.02.2023 19:31
Bu Habere 150 Yorum Yapılmış

2017'den bu yana Ahbap Derneği'nin başkanlığını üstlenen ünlü müzisyen Haluk Levent, Türkiye Tek Yürek kampanyasının canlı yayına devam ettiği sıralarda twitter hesabı üzerinden, ertesi akşamı işaret ederek bir açıklama yapacağını dile getirdi. 

16 Şubat 22.00'da açıklama yapacağının altını çizen Haluk Levent'in bu paylaşımı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Birçok sosyal medya kullanıcısı, Haluk Levent'in yapacağı açıklamaya ilişkin tahminlerde bulundu.

Bu tahminler kapsamında en çok üstünde durulan konu da Ahbap ile AFAD'ın iş birliği yapacağı oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı, Haluk Levent'in yapacağı açıklama ile, depremin başından bugüne de Ahbap bünyesinde toplanan paranın AFAD'a devredeceği iddia edildi.

Tüm bu iddialar tartışmalara sebebiyet verirken Haluk Levent açıklamayı, söylediği saatten daha erken yaptı. Ünlü şarkıcı, açıklamayı twitter üzerinden 18.24'te yaptı. İşte ardından çok konuşulan o paylaşım:

1. Bugün akşam saat 22.00 de bir açıklama yapacaktım. O kadar çok spekülasyon yapıldı ki herkes ama herkes toplanan bağışlara el konulacağını, Kızılay’a ya da Afad a aktaracağımı yazıp çiziyor. Olay daha çok büyümesin diye açıklamamı erkenden yapayım dedim.

2. Açıklayacağım durumdan önce şunu söyleyeyim. Sizin paranız benim namusum! Hiç kimseye kuruluşa vermem! Veremem! Kimse de benden istemedi! Şu an yüzbinlerce insan evsiz donuyor. İlk iş TOKİ ile görüştüm. Acil konut yaptıracağız!

3. Son 2 günde bazı işgüzarların sahada Ahbap faaliyetlerinin çalışmalarını aksatmaya yönelik girişimleri olduğunu gördük. Tıkanma noktasına gelmiştik. Dünden beri ilgili yerlere onları şikayetimizi belirttik. Sağ olsun yetkililer olayı çözdüler. Sahadayız.

4. İşimizin başındayız. Daha önce açıkladığımız planları harfiyen uygulayacağız. Bu bütçenin biraz daha fazla miktarı tekrar bağış olarak gelince acil eylem planımıza geçtik ve evi yıkılmış canlarımıza konut yaptırmaya karar verdik! Bilginize

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 150
  • Evet 1 yıl önce Şikayet Et
    Öyle büyük parayı yönetemessin haluk, tokiyle işbirliği yapman güzel olmuş.
    Cevapla
  • Kazdağlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Başınıza Ahbap kadar taş düşsün. İşi gücü bırakıp yardımseverlerle uğraşan her kimse hakkımı helal etmiyorum. Allah sizi her iki cihanda da bildiği gibi yapsın. İşiniz gücünüz fitne fesat.
    Cevapla
  • Orhan sağlar 1 yıl önce Şikayet Et
    Paralel devlet çökertildi Paralel afadlar türedi Sanatçı sanatını icra etmeli
    Cevapla
  • Depremzede 1 yıl önce Şikayet Et
    Paralel örgütler yerine herkes daha sade ,sıradan vatandaş olarak aryıp bularak yardım edeceği aileleri tespit ederek yaparsa fitne fesat ,dedikodu azalır.Devlet kurumları zaten çalışıyor. Tereddütü olanlar böyle bir yol izlesin.Kimse de dışarıdan müdahale etmesin.1999 depreminde bazı çevrelere yapılan baskılardan ders alınmalı.Bugün onlar da dışındakılerin hatalarının aynısın yapmamalı. İntikam şeklinde olmamalı.
    Cevapla
  • SarıçizmeliMehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    FETÖ buna ya bir operasyon çektip çorkuttu ya da tehdit etmeye devam ediyor. Aksi halde böyle iki arada bir derede kıvranıp durmaz. Çıkar kokusu...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ticaret Bakanı Bolat'tan fahiş fiyat açıklaması! Harekete geçildi: Kapatma cezası...
Kulüpler Dünya Kupası'nda takımlar netleşti!