Bergüzar Korel açtı ağzını yumdu gözünü: Durun ya durun!

Bergüzar Korel Maraş depreminden günler geçtikten sonra, sosyal medyada oldukça etkileşim alan bir paylaşım ile gündeme geldi. Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, normalleşme savunucularını hedef aldı. Paylaşımını, " Ailesini kaybetmiş onca insan ne hisseder?" ifadeleriyle sundu.

Bergüzar Korel açtı ağzını yumdu gözünü: Durun ya durun!
Bergüzar Korel açtı ağzını yumdu gözünü: Durun ya durun!
GİRİŞ 24.02.2023 11:59 GÜNCELLEME 24.02.2023 11:59
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, depremin ardından normalleşilmesi gerektiği savunanlara verdiği tepkiyle gündeme geldi. Bergüzar Korel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla adeta ateş püskürdü. 

6 Şubat'ta meydana gelen Maraş depreminin ardından çok sayıda şehirde depremin yaraları sarılmaya devam ediyor. Diğer yandan da hayatın normale dönmesini gerektiğini savunan insanlar da sosyal medyadaki paylaşımlarını sürdürüyor.

Oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medya hesapları üzerinden normale dönen insanlara büyük bir tepki gösterdi. Instagram hesabı üzerinden açıklama yapan ünlü oyuncu adeta açtı ağzını yumdu gözünü. 

Yıldız Tilbe'den ağızları açık bırakan vasiyet: Gelirse taşlayın! Yıldız Tilbe'den ağızları açık bırakan vasiyet: Cenazeme gelirse taşlayın!

Bergüzar Korel

"YIRTTINIZ KENDİNİZİ NORMAL DE NORMAL DİYE"

Bergüzar Korel paylaşımında "Yırttınız kendinizi normal de normal diye. Süslü püslü kelimelerle uzun uzun yok o halı sen de haklısıncılar. Komşunun evinden cenaze çıktığında televizyon açılmayan evlerde büyüdük." ifadelerini kullandı. 

Haluk Levent'ten beklenen açıklama geldi! Ahbap'ın parasını AFAD'a devredeceği söyleniyorduHaluk Levent'ten beklenen açıklama geldi! Ahbap'ın parasını AFAD'a devredeceği söyleniyordu

"KILIF UYDURMAYIN SAHTE HÜZNÜNÜZE!"

Oyuncu Korel, daha sonrasında ise "Yedisi, kırkı, elli ikisinde dualar okuttuk, anılarını yad ettik. Yok onun acıyı ifade şekli başkaymış da bilmem ne, herkese anlayış gösterecekmişiz de, kılıf uydurmayın sahte hüznünüze, kendi hayatınızda ne yaparsanız yapın bize ne. Ama durun ya durun. Evinde iki hafta önce sıcak kahvesini içen evini kaybetmiş biri kahve storynizi görse üzülmez mi en basitinden ya?" şeklinde konuştu. 

"AİLESİNİ KAYBETMİŞ ONCA İNSAN NE HİSSEDER?"

Ünlü oyuncu, açıklamasını ise şu sözler ile tamamladı:

Çocuklarının cenazesine ulaşamayan analar babalar senin çocuğunla fotoğrafını görünce kahrolmaz mı? Ailesini kaybetmiş onca insan ne hisseder? Ama hayat devam ediyorcular, etmiyor arkadaşlar etmiyor! Bir yerde bizim insanlarımızın hayatı bizim hayatımız bitti, ülke koca bir cenaze evi olmuş hayat filan devam etmiyor! Kalkmış normal nedir'i tartışıyoruz. Ya sabır!

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 19
  • Sen ben ne fardeler 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel dünya.. Gezi eylemlerinde günlerce ortalığı karıştırdınız sözde agaç için. Eee burada binlerce insan öldü uzaktan sallıyorsun şimdi senin gruptan bir kişi bile yok afet bölgesinde bumu sizin adaletiniz..
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    bence kendi suan calismiyor o yüzden para getirisi yok uzaktan atıyor notmallestigi felan yok proje gelsin anında basar imzayi merak etmeyin
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    sende kimsin sana ne oluyor acaba
    Cevapla
  • Bekir öztürk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ateş çok büyük. Düştüğü yeri yaktı geçti. Vicdanı olanları sızlattı göz yaşım çok aktı...
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    şimdi bu hanımı da iktidar yalakası ilan etmesinler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Netanyahu'yu tutuklanma korkusu sardı! Dünya liderlerine seslendi
CHP'li Üsküdar Belediyesi'nin ilk icraatı şaşırtmadı: Emekçileri işten çıkardılar!