Burcu Biricik'ten acil yardım çağrısı! "Amcam enkaz altında" dedi

Kanal D'nin popüler dizisi Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterini canlandıran Burcu Biricik kötü haber ile gündeme geldi. 20 Şubat'ta Hatay'da yaşanan depremde Burcu Biricik'in "Amcam enkaz altında" paylaşımı ile adından söz ettirdi. Ünlü oyuncu Oğuzhan Uğur'a çağrı yaptı.

Burcu Biricik'ten acil yardım çağrısı! "Amcam enkaz altında" dedi
Burcu Biricik'ten acil yardım çağrısı! "Amcam enkaz altında" dedi
GİRİŞ 23.02.2023 17:44 GÜNCELLEME 23.02.2023 17:44
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Ünlü oyuncu Burcu Biricik 20 Şubat akşamı Hatay'da yaşan 6,4'lük depremin ardından sosyal medyadan kötü haberi verdi. Burcu Biricik, amcasının enkaz altında kaldığını söyleyerek acil yardım talep etti. 

6 Şubat'ta Maraş merkezli, 20 Şubat'ta ise Hatay merkezli gerçekleşen deprem oldukça korkutucu anlar yaşattı. Enkaz altında kalanların haberleri ulaşırken, bir haber de Burcu Biricik'ten geldi. 

Burcu Biricik kimdir? Burcu Biricik nasıl ünlü oldu? Burcu Biricik eski hali...Burcu Biricik kimdir? Burcu Biricik nasıl ünlü oldu? Burcu Biricik eski hali...

Burcu Biricik

Kanal D ekranında izleyici ile buluşan Camdaki Kız dizisinde Nalan karakteri ile oyunculuk performansı sergileyen Burcu Biricik, Hatay depreminde amcasının enkaz altında kaldığını söyledi. Konum bildiren ünlü oyuncu acil yardım talep etti. 

Burcu Biricik Oğuzhan Uğur'un paylaşımının altına şunları yazdı:

Hatay Antakya, Küçük Dalvan İpek Sokak’ta amcam enkaz altında kaldı. Lütfen acil yardım. Yönlendireceğiniz bir ekip var mıdır Oğuzhan?

BURCU BİRİCİK'TEN YENİ AÇIKLAMA

Burcu Biricik konuya ilişkin yeni açıklama yaparak, kendi amcasının enkaz altında kalmadığını, acil yardım eden birinin mesajını yönlendirdiğini aktardı. İşte Burcu Biricik'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yeni açıklama: 

Dün sette hızlıca iki kayıt arası gelen yardım çağrılarını yönlendirmeye çalışırken bir gencin amcasıyla ilgili mesajını da hızlıca yönlendirdim. Benim amcam değildi yani. Gerçi ne fark eder?

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 48
  • ziya 1 yıl önce Şikayet Et
    Parelel Afad, paralel kızılay, paralel yardımlar, paralel devlet bu resmen. işin cılkını çıkardılar.
    Cevapla
  • Eskipazar 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sanat camiası da ya nereden yardım alacağını bilmiyor ya da hainlik yapıp bu hukümeti yok sayıyor o küçücük beyinleriyle.Oğuzhan kim?kim bu adam?Ahbap çavuş ilşkisi acaba pensilvanyaya mı dayanıyor?Araştırılsın.
    Cevapla
  • Harun 1 yıl önce Şikayet Et
    Butun maaslari da oguzhan versin evleride oguzhan yapsin ne guzel.
    Cevapla
  • KARTAL 1 yıl önce Şikayet Et
    yanlış kişiye çağrı yapmışsın,Devlet varken Devleti engelleyen birinden yardım istemek çok mantıksız
    Cevapla
  • serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    Birileri tarafından şişirilen balaonlardan yardım istemek .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih'te korku dolu anlar! Kadına yumruk ve kafa atıp çantasını gasp etti...
Araç sahipleri dikkat! EPDK'dan benzin ve motorin fiyatı kararı! 15 Mayıs'ta başlıyor