Acun'dan TV8 ve Exxen kararı! Deprem sonrası açıklama

Acun Medya ve TV8'in sahibi Acun Ilıcalı deprem bölgesindeki vatandaşlar için bir büyük bağış daha yaptı. Daha önce hem Ahbap hem de AFAD aracılığıyla desteklerini sürdüren Acun'dan yeni hamle geldi. İşte detaylar...

Acun'dan TV8 ve Exxen kararı! Deprem sonrası açıklama
Acun'dan TV8 ve Exxen kararı! Deprem sonrası açıklama
GİRİŞ 27.02.2023 00:32 GÜNCELLEME 27.02.2023 00:32
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı, depremin olduğu günden beri depremzedeler için maddi destekte bulunan isimler arasında. İlk etapta Haluk Levent aracılığı ile Ahbap'a 100 tır ve 5 Milyon TL nakdi destek veren Acun, daha sonrasında ise AFAD'a 5 Milyon TL bağış yapmıştı. 

Acun bu kez de sahibi olduğu dijital platform Exxen ve TV8 hakkında aldığı karar ile gündeme geldi. Ilıcalı, bu hafta EXXEN'de yayınlanması planlanan Liverpool-Real Madrid, Leipzig-Manchester City ve Basel-Trabzonspor maçları TV8'de yayınlanması hakkında verilen kararını açıkladı. 

Bergüzar Korel açtı ağzını yumdu gözünü! 'Durun ya durun'Bergüzar Korel açtı ağzını yumdu gözünü! "Durun ya durun"

Acun Ilıcalı

Burcu Biricik acil yardım istedi! 'Amcam enkaz altında'Burcu Biricik acil yardım istedi! "Amcam enkaz altında"

Ardından, bu maçlardan elde edilen reklam gelirlerinin depremzedelere verileceği açıklandı. İşte Acun Ilıcalı'nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o açıklama:

Bu hafta EXXEN'de yayınlanması planlanan Liverpool-Real Madrid, Leipzig-Manchester City ve Basel-Trabzonspor maçları TV8'den yayınlanacaktır. Hafta boyunca TV8 kanalımızın elde edeceği reklam gelirlerinin tamamı depremzede vatandaşlarımız için bağışlanacaktır.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 23
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bildiğim kadarıyla deprem Bölgesi'ndeki borçları sildi
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya merakıden muhkak vardır bu iş bankası ne kadar yardım eti bilen varmı acun bey taktire fazlasıyla layık bir insan
    Cevapla
  • Ayşe 1 yıl önce Şikayet Et
    O parayı Adıyaman a veya deprem olan bir şehrin kalkınmasına verseydi ya sürekli bizden kazansa yabancı ülkede harcıyorlar
    Cevapla
  • Türkiye 1 yıl önce Şikayet Et
    Bi kurtulamadık içimizdeki cahil takımından yok az bağışlamış yok şu kadar bağışlamış sen müslamansan zekatını ver eleştirmek kolay.
    Cevapla
  • AAG 1 yıl önce Şikayet Et
    Acun yeri gelir Tam bir Anadolu Adami yeri gelir sen ben o biz olur ,çocukla çocuk buyukle buyuk.yaptiği işten once kendisi keyf alir,Kendi beğenmedigi işi yapmayan bir i.YARDİM mi,Adam yardim nasil yapilir çok iyi biliyor Yardim nasil mi Toplanir?Bence O bir numara Ahbab da bizim Afad da bizim. ahbap bakanlik iznine tabi bakanlik bilgisi dahilinde yardim toplayan bir dernek ve şeffaf olmak zorunda.Elestirecek arkadaslar ben elimden gelen yardim i yaparim .yardim yapani Az. Veya Cok diye eleştirmek yakişmaz Allah Azinida Çogunuda yapanda Razi olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina
ABD'nin 'özgürlük' anlayışını Siyonistler belirliyor!