Acun'dan depremzedeler için büyük destek! Hem Ahbap'a hem de AFAD'a bağış yaptı!

Acun Ilıcalı, daha önceki Elazığ depreminde de büyük bir yardım kampanyasının içinde yer aldıktan sonra bu kez de Maraş depreminden etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak için kolları sıvadı. Acun Ilıcalı yardımı hem Haluk Levent'in derneği Ahbap hem de AFAD ile yaptı.

Acun'dan depremzedeler için büyük destek! Hem Ahbap'a hem de AFAD'a bağış yaptı!
Acun'dan depremzedeler için büyük destek! Hem Ahbap'a hem de AFAD'a bağış yaptı!
GİRİŞ 21.02.2023 10:42 GÜNCELLEME 21.02.2023 10:42
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Maraş depreminden sonra mağdur olanlara yardım eden isimlerden biri de TV8 ve Acun Medya'nın sahibi Acun Ilıcalı oldu. Acun Ilıcalı Ahbap Derneği kurucusu ünlü sanatçı Haluk Levent aracılığı ile depremzedelere destek oldu. 

Haluk Levent günlerdir Ahbap Derneği aracılığı ile deprem bölgesindeki yardımlara devam ediyor. Deprem yardım çalışmalarına destek veren isimlerden biri de Acun Ilıcalı oldu.

Mehmet Şef deprem bağışı eleştirilerine fena patladı: Bilmeden konuşmayınMehmet Şef deprem bağışı eleştirilerine fena patladı: Bilmeden konuşmayın

Mert Fırat kötü haberi duyurdu! 'Akrabalarım göçük altında'Mert Fırat kötü haberi duyurdu! "Akrabalarım göçük altında"

Acun Ilıcalı, 100 tır ve 5 Milyon liralık yardımda bulundu. Konuya ilişkin açıklama ünlü şarkıcı Haluk Levent'ten geldi. İşte o açıklama:

Sevgili Acun Ilıcalı bölgeye 100 tır ahbap su gönderiyor yarından itibaren. Ayrıca 5 milyonluk eşya desteği ve satın alacağımız konteyner’ların içerisine eşya sözünü verdi. Teşekkürler.

AYRICA AFAD'A 5 MİLYON TL BAĞIŞLADI

Ayrıca Acun Ilıcalı tüm ortak Türkiye Tek Yürek kampanyası kapsamında da AFAD'a bağış yaptı. 4 kızı ve kendisini dahil ederek 5 Milyon TL bağışladığını açıkladı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 64
  • Samsun özel. 1 yıl önce Şikayet Et
    Az diyenler olabilir. Ancak acun'u,tanıyanlar,takip edenler,bu adamın nasıl biri olduğunu, vasiflarini, bilirler . .dileğim, böyle insanların çoğalması.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yorumlara g9z attım kim ne için yaptıysa mükafatını alır Allah razı olsun
    Cevapla
  • Ulu hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Çevir gazı yanmasın kimseyi küstürmeden herkese yalakalık devlet dururken ahbab çavuş da nedir utanmaz yalaka
    Cevapla
  • selahattin 1 yıl önce Şikayet Et
    Acun koca yürekli. Alçak gönüllü çok değerli bir kardeşimdir. O herzaman devletinin. Milletinin ve madurun yanındadır. Allah ona sağlık versin. Yaptığı yardımların milyon katını versin inşallah. Aminnn
    Cevapla
  • sinan 1 yıl önce Şikayet Et
    Acun için rakam az gönül bu diyecek bir şey yok adam kimseyi küstürmüyor ticareti iyi tebrik ederim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!