Mehmet Şef deprem bağışı eleştirilermenlerine sert çıkıştı: Bilmeden konuşmayın

Mehmet Yalçınkaya, depremden sonra bağış yapmadınız eleştirilerine sert yanıt verdi. Masterchef ekibi olarak Kahramanmaraş'a yemek yapmaya giden Mehmet Şef'e yöneltilen 'Neden bağış yapmadınız' sorusuna verilen yanıt oldukça konuşuldu.

Mehmet Şef deprem bağışı eleştirilermenlerine sert çıkıştı: Bilmeden konuşmayın
Mehmet Şef deprem bağışı eleştirilermenlerine sert çıkıştı: Bilmeden konuşmayın
GİRİŞ 23.02.2023 16:17 GÜNCELLEME 23.02.2023 16:17
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Masterchef'in sevilen jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya 6 Şubat'ta yaşanan iki büyük depremden sonra Kahramanmaraş'a yemek yapmaya gitmeye karar verdi. Maraş yolunda, paylaşım yapmayı ihmal etmeyen ünlü şefe gelen eleştiri ağızları açık bıraktı. 

Acun Medya bünyesinde devam eden Masterchef, depremde etkilenen vatandaşlara yemek yapmak üzere deprem bölgesine gideceğini duyurdu. Bu ekibin içinde yer alan isimlerden biri de Mehmet Yalçınkaya oldu. 

Mehmet Şef kimdir ve nerelidir? Mehmet Şef kaç yaşında? Mehmet Yalçınkaya'nın bilinmeyen hayatı...Mehmet Şef kimdir ve nerelidir? Mehmet Şef kaç yaşında? Mehmet Yalçınkaya'nın bilinmeyen hayatı...

MasterChef yarışmacılarının da yer aldığı ekiple depremin en çok etkilendiği 10 ilde yemek yapıp dağıtacaklarının bilgisi verildi. Yemek yapabilecek olan şefler de deprem bölgelerine çağrıldı. 

Konuyla ilgili Mehmet Yalçınkaya'nın yaşadığı olay ise oldukça şaşırttı. Sosyal medya üzerinden, "Sizler neden şefler olarak Ahbap Derneğine bağış yapmadınız" sorusuna Mehmet Şef, ardından çok konuşulan şu yanıtı verdi:

Yemek bağışı yapıyoruz, sahadayız. Elimizden geleni yapıyoruz. Ya siz?

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 39
  • Tekin 1 yıl önce Şikayet Et
    Esnaf ziyaretindeki görüntüye ne kadar tepki göstermiş isek te , ihtiyaç hasıl olduğıunda elini taşın altına sokanlarla birlikte, Mehmet Şef sizden beklenen de budur.Allah kimsenin emeklerini zay etmez ,yeterki elinden geleni yapsın insanlar. Halik mutlaka bilecektir.
    Cevapla
  • Bilal/KARABÜK 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu memlekette ; kendisi hiç faydalı bir iş yapmadan yapılan işlere çamur atmak için hazır bekleyen ve ağzından lağımlar akan birileri hep vardır...Bunlar cehennem odunlarıdır ve ALLLAH BUNLARDAN DA İNTİKAM ALACAKTIR....
    Cevapla
  • Tual 1 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet şef büyük sevap işlemiş oldu emeğini Allah kabul etsin Yapılan her iyilik günahını siler
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Son zamanlarda Z kuşağı adında kimseyi beğenmeyen , herkese b.. atan ,ama kendisi de klavye başında bütün sorunları çözdüğünü zanneden HÖDÜK bir gençlik türedi. Yüz vermeyin bu haysiyetsiz Android lere, bunlarda duygu yok, anlayış yok, insanlık hiç yok.
    Cevapla
  • vefalı 1 yıl önce Şikayet Et
    devlet elinden gelmeyenide yaptı yapıyor daha ne yapsın allah aşkına
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...