Sabahat Akkiraz ölüm haberini böyle verdi: Ablamı Kahramanmaraş'ta kaybettik

Türk Halk müziği sanatçısı Sabah Akkiraz'ın ablası da depremde göçük altında kalarak hayatını kaybetti. Ölüm haberini Sabahat Akkiraz'ın kendisi verdi. İşte, konuyla ilgili detaylar...

Sabahat Akkiraz ölüm haberini böyle verdi: Ablamı Kahramanmaraş'ta kaybettik
Sabahat Akkiraz ölüm haberini böyle verdi: Ablamı Kahramanmaraş'ta kaybettik
GİRİŞ 15.02.2023 15:09 GÜNCELLEME 15.02.2023 15:09
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

7.7 ve 7.6'lık Kahramanmaraş depreminde çok sayıda insan hayatını kaybetti. Birçok ünlünün yakınlarının da depremde hayatını kaybettiği haberleri duyuldu. Bir haber de Türk Halk müziği sanatçısı Sabah Akkiraz'dan geldi. 

68 yaşındaki sanatçı Sabahat Akkiraz'ın ablası Nurhayat Hanım depremde hayatını kaybetti. Kahramanmaraş'ta göçük altında kaldığı bilinen ablanın ölüm haberi kısa süre içinde duyuldu.

Ünlü oyuncu Çağrı Çıtanak'ın acı günü! Ölüm haberini eşi Başak Gümülcinelioğlu verdi Ünlü oyuncu Çağrı Çıtanak'ın acı günü! Ölüm haberini eşi Başak Gümülcinelioğlu verdi

Sabahat Akkiraz

Mehmet Şef depremzedelere yemek yaparken küplere bindi! 'Allah sizi bildiği gibi yapsın'Mehmet Şef depremzedelere yemek yaparken küplere bindi! "Allah sizi bildiği gibi yapsın"

Konuya ilişkin açıklama Sabah Akkiraz'ın bizzat kendisinden geldi. İşte sosyal medya üzerinden yapılan o açıklama: 

Depremde göçük altında kalan her can benim canımdır. 10 şehirde de ekmek, su paylaştığımız, muhabbette oturduğumuz binlerce canımızı kaybettik. Nurhayat ablamı Kahramanmaraş'ta kaybettik. Çok üzgünüm. Yüreğim paramparça. Işıklarda uyu abla. Tüm canlarımızın devri daim olsun. Yaralılarımız bir an önce sağlığına kavuşsun.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • yıldırım 1 yıl önce Şikayet Et
    tayyip erdoğanın milletvekili yaptığı kişi ak partiden vekillik teklif etti chp anında vekil yaptı unutma unutturna ha birde ışıklar içinde uyusun çıktı yeni moda ya müslüman ölüye rahmet okur bağışlanma diler senin demenle ışıklar içinde uyuyamaz artı ölümün uyumak olduğunu kim çıkarıyor
    Cevapla
  • kığılı 1 yıl önce Şikayet Et
    yeri sıcak olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim