Mehmet Şef depremzedelere yemek yaparken adeta küplere bindi: Allah sizi bildiği gibi yapsın!

Maraş depreminin ardından depremzedelere yemek yapmak için deprem bölgesine giden Mehmet Şef, kendisine gelen yorum karşısında adeta küplere bindi. Mehmet Yalçınkaya tepkisini dile getirmeyi ihmal etmedi.

Mehmet Şef depremzedelere yemek yaparken adeta küplere bindi: Allah sizi bildiği gibi yapsın!
Mehmet Şef depremzedelere yemek yaparken adeta küplere bindi: Allah sizi bildiği gibi yapsın!
GİRİŞ 19.02.2023 22:05 GÜNCELLEME 19.02.2023 22:05
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Masterchef'in başarılı jüri üyesi ünlü şef Mehmet Yalçınkaya, sosyal medyada verdiği tepki ile gündeme geldi. Mehmet Şef, eleştiri dozunun arttığı yoruma tepkisiz kalmamayı tercih etti.

Mehmet Şef, depremin olduğu günden bugüne bölgede yemek yapmak için seferber olmuş isimler arasında. Masterchef ekibi ile birlikte depremzedelerin karnını doyurmak için hizmet veren Mehmet Şef, yaptığı yemeklerin görüntüsünü sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Mehmet Şef kimdir ve nerelidir? Mehmet Şef kaç yaşında? Mehmet Yalçınkaya'nın bilinmeyen hayatı...Mehmet Şef kimdir ve nerelidir? Mehmet Şef kaç yaşında? Mehmet Yalçınkaya'nın bilinmeyen hayatı...

Oğuzhan Uğur'dan Tarkan açıklaması! 'Bunu yazdım diye kızacak ama'Oğuzhan Uğur'dan Tarkan açıklaması! "Bunu yazdım diye kızacak ama"

Mehmet Şef'in bu paylaşımına, takipçilerinden biri "Umarım o yemekler bürokratlara değil depremzedelere pişiyordur" şeklinde yorum yaptı. Mehmet Yalçınkaya'nın gelen yorum karşısında yanıtı ise şöyle oldu:

Allah sizi bildiği gibi yapsın ne diyeyim! 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 17
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Şef gerekeni yapar
    Cevapla
  • Zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamsın şefim, en güzelini demişsin.
    Cevapla
  • Ayısigi 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam başka ne desin akli evvel o insan gorunumundeki kisi unutmasin ki orda gorev yapan senin benim evladim devlette can başla gorev yapiyor bire denziz
    Cevapla
  • Kalkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Verilecek en dogru cevap.
    Cevapla
  • Hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah iftira atanları burdakilerden bin beter etsin sürünmeden ölmesinler bir tas çorba verenleri olmasın böyle söyleyin onlar anlar zaten o hale düşmeden ölmezler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak