Tolga Çevik'ten depremzedelere büyük destek! Depremden dolayı gösterilerini iptal etmişti

Ünlü komedyen Tolga Çevik, Maraş depreminden etkilenen vatandaşlar için elini cebine attı. Depremden ötürü gösterilerini iptal eden Tolga Çevik depremzedelere bağışta bulundu. Konuyla ilgili detaylar haberimizde...

Tolga Çevik'ten depremzedelere büyük destek! Depremden dolayı gösterilerini iptal etmişti
Tolga Çevik'ten depremzedelere büyük destek! Depremden dolayı gösterilerini iptal etmişti
GİRİŞ 16.02.2023 15:37 GÜNCELLEME 16.02.2023 15:37
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Tolga Çevik büyük Maraş depreminden sonra gösterilerini iptal ettikten sonra depremzedeler için büyük bir destekte bulundu. Tolga Çevik'in yaptığı bağış, sosyal medyada büyük takdir topladı. 

Serap Paköz acı haberi böyle açıkladı: Açlık, susuzluk ve soğuğa dayanamayarak...Serap Paköz acı haberi böyle açıkladı: Açlık, susuzluk ve soğuğa dayanamayarak...

Tolga Çevik

Oyuncu ve komedyen Tolga Çevik 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta gerçekleşen 7.7 ve 7.6'lık depremin ardından 11 Şubat’ta Montreal'da yapacağı gösteriyi iptal etti. Daha sonrasında ise Toronto’daki gösterilerinin iptal edildiğini duyurdu. 

Ünlü oyuncu Çağrı Çıtanak'ın acı günü! Ölüm haberini eşi Başak Gümülcinelioğlu verdi Ünlü oyuncu Çağrı Çıtanak'ın acı günü! Ölüm haberini eşi Başak Gümülcinelioğlu verdi

Depremden sonra gösterilerine devam etmeyen Tolga Çevik, herkesin takdirini toplayacak bir bağış yaptı. Çevik, deprem bölgesindeki vatandaşlar için 1 Milyon Türk Lirası destekte bulundu. 

Mehmet Şef depremzedelere yemek yaparken küplere bindi: Allah sizi bildiği gibi yapsın!Mehmet Şef depremzedelere yemek yaparken küplere bindi: Allah sizi bildiği gibi yapsın!

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 29
  • Biz 1 yıl önce Şikayet Et
    Normal bir evin satış fiyatına ne bakıyonuz. maliyeti 500 bin müteahhitler 100 de kar alsınlar, yılda 20 daire satsalar 2 milyon o da eder yıllık kazanç 4 daire.
    Cevapla
  • alonegreywolf 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim hayrını kabul etsin. Birin bin olsun.
    Cevapla
  • hknslh 1 yıl önce Şikayet Et
    bugün en dandik ev olmuş 1 milyon zaten. kazandıklarını düşününce çok da dev bağış değil. ama yine de önemli bağıştır, sağolsun.
    Cevapla
  • Bir Dost 1 yıl önce Şikayet Et
    Başkasının yaptığı yardıma yorum yapmak haddimize değil. Herkes kendi yaptığı yardımdan sorumlu.
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Karınca kararınca olsa da Hidayetine vesile olsun inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye, İsrail'e açılan davaya müdahillik için resmi başvuru hazırlığında
Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem! Her ay hesaplanacak