Ünlü oyuncu Çağrı Çıtanak'ın acı günü! Ölüm haberi eşi Başak Gümülcinelioğlu'ndan geldi

Büyük depremden acı haberler gelmeye devam ederken bir kötü haber de, Hatay'dan, oyuncu Çağrı Çıtanak'tan geldi. Çağrı Çıtanak'ın annesinin ölüm haberini, Yargı dizisinde Neva karakteri ile akıllara kazınan Başak Gümülcinelioğlu verdi. İşte, konuyla ilgili detaylar...

Ünlü oyuncu Çağrı Çıtanak'ın acı günü! Ölüm haberi eşi Başak Gümülcinelioğlu'ndan geldi
Ünlü oyuncu Çağrı Çıtanak'ın acı günü! Ölüm haberi eşi Başak Gümülcinelioğlu'ndan geldi
GİRİŞ 15.02.2023 17:07 GÜNCELLEME 15.02.2023 17:07

Maraş Depremi çok sayıda şehri etkisi altına aldığı gibi Hatay'da da büyük enkazlar bıraktı. Enkaz altında kalan isimlerden biri de oyuncu Çağrı Çıtanak'ın annesi oldu. Günler sonra enkaz altından kötü haber geldi. 

En son Erkek Severse ve İkimizin Sırrı gibi yapımlarda boy gösteren ünlü oyuncu Çağrı Çıtanak ve eşi Başak Gümülcinelioğlu, sosyal medya üzerinden çağrıda bulundu ve yardım talep etti.

Zuhal Topal üzücü ölüm haberini acı içinde duyurdu! Depremde cansız bedenine ulaştılar!Zuhal Topal üzücü ölüm haberini acı içinde duyurdu! Depremde cansız bedenine ulaştılar!

Çağrı Çıtanak

Depremin ilk gününden başlayarak yardım çağrısında bulunan Çağrı Çıtanak'ın annesinden acı haber geldi. Hatay'da enkaz altında kalan Çağrı Çıtanak'ın annesi hayatını kaybetti.

Enkazdan çıktı, su yerine Müge Anlı'nın çorbasını istedi! 'Anası onu Kadir Gecesi doğurmuş'Enkazdan çıktı, su yerine Müge Anlı'nın çorbasını istedi! "Anası onu Kadir Gecesi doğurmuş"

ÖLÜM HABERİNİ EŞİ BAŞAK GÜMÜLCİNELİOĞLU VERDİ

Çağrı Çıtanak'ın annesinin vefat ettiği bilgisini eşi Başak Gümülcinelioğlu verdi. Günlerce yardım çağrısında bulunan, Yargı dizisinin Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu bu kez de acı haberi takipçileri ile paylaştı. 

Ünlü oyuncu yaptığı paylaşımda "Annemizi kaybettik... Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı. 

Başak Gümülcineoğlu kimdir? 2 liseden mezun olan Başak Gümülcinelioğlu'nun asıl mesleği nedir?Başak Gümülcineoğlu kimdir? 2 liseden mezun olan Başak Gümülcinelioğlu'nun asıl mesleği nedir?

ENKAZ ALTINDA AKLMIŞTI

Çağrı Çıtanak'ın annesi günlerce Hatay'da enkaz altında kalmıştı. En son, bulunduğu enkazdan sesler gelmiş, bu sesler de onlar için umut ışığı olmuştu. Ancak acı haber sonradan ulaştı. 

Çağrı Çıtanak ve eşi Başak Gümülcinelioğlu

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas ve İsrail arasındaki ateşkes görüşmelerinin detayları ortaya çıktı
Türkiye’de akademik enflasyon: Okul çok nitelik az