Oktay Kaynarca'dan beklenmedik çıkış: Bankalar, fabrikalar duruyor mu?

Kahramanmaraş depreminin ardından dizilerin neredeyse hepsi çekimlerine ara verdi. Konu kapsamında başlatılan 'Setler dursun' kampanyasına Oktay Kaynarca beklenmedik bir çıkış gösterdi. Ben Bu Cihana Sığmazam'ın yapımcısı ve oyuncusu Kaynarca, yaptığı işin hafife alındığını dile getirdi.

Oktay Kaynarca'dan beklenmedik çıkış: Bankalar, fabrikalar duruyor mu?
Oktay Kaynarca'dan beklenmedik çıkış: Bankalar, fabrikalar duruyor mu?
GİRİŞ 20.02.2023 17:06 GÜNCELLEME 20.02.2023 17:06
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Oktay Kaynarca beklenmedik bir çıkış ile gündeme geldi. 'Setler dursun' kampanyasına çıkış yapan Oktay Kaynarca 'Bankalar, fabrikalar duruyor mu?' diyerek tepkisini dile getirdi. 

Depremin etkileri devam ederken, Sinema Emekçileri Sendikas 'Setler dursun' kampanyası başlattı. Konuyla alakalı TESİYAP (Televizyon ve Sinema Filmi Yapımcıları Meslek Birliği) Başkanı Timur Savcı'dan da bir açıklama geldi. 

Oktay Kaynarca

Timur Savcı açıklamasında, "TESİYAP olarak depremin yaşandığı ilk gün karar aldık ve en az 3 gün çekimlere ara verdik. Daha sonra alınan kararlar yapım şirketlerinin kendi bireysel durumlarına göre kendi kurumsal yapılarını ilgilendirir. Biz Tims&B olarak mevcut durumu görerek hareket ettik ve pazartesine kadar setlerimize ara verdik. Her şirket kendi kararını kendisi verir" ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine, Şimdilerde ATV ekranında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam'ın hem yapımcılığını hem de başrol oyunculuğunu üstlenen Oktay Kaynarca'dan bu kampanyaya bir tepki geldi. Kaynarca, bu kampanyayı, yaptığı işin hafife alınması olarak değerlendirdi. 

Oktay Kaynarca kimdir ve nerelidir? Elektrikçilikten oyunculuğa uzanan Oktay Kaynarca hayatı...Oktay Kaynarca kimdir ve nerelidir? Elektrikçilikten oyunculuğa uzanan Oktay Kaynarca hayatı...

Deprem sonrası süreçte de yardım kampanyalarına katılan isimler arasında olan Oktay Kaynarca tarafından konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

Biz deprem bölgesi için elimizden gelenin fazlasını zaten yapıyoruz, saatlerde AHBAP derneğinde yardım topladım. Setteki jeneratör gibi teknik malzemeleri bölgeye gönderdik ama setler dursun demek yaptığımız işi hafife almak demek… Bu yüzden sendikanın tavrını yanlış buluyorum. Bankalar, fabrikalar duruyor mu?

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 49
  • Dağdaki Çoban 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha izlemem senin dizini AHBAP
    Cevapla
  • Sakaryalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya yaptığınız dizilerde bişeye benzese bari saçma sapan boş kafalı kişiler seyrediyo
    Cevapla
  • Devr 1 yıl önce Şikayet Et
    Sonuna kadar haklısın bankalar,fabrikalar durmuyor ciddi iş yapıyorsunuz durmamalısınız devam edin Oktay bey sonuna kadar haklısınız...
    Cevapla
  • Cezeri 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin ne olduğunu Arnavutköydeki boğaziçi ön görünümde hazine arazisine yaptığın gecekondudan bozma kaçak villandan biliyoruz Oktay!
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kim bu adamlar vasıfları nedir.bunlari kim meşur etti . meşur olurken karşılığında ne verdiler .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!