Ferdi Tayfur'un kızı kapandı! Aldığı karar sonrası başı açık tüm fotoğraflarını sildi

Usta sanatçı Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur tesettüre girdi. Eskiden sahnelerde şarkı söyleyen Tuğçe Tayfur aldığı radikal karar ile sosyal medyadaki tüm açık fotoğraflarını sildi ve kapandı. İşte, konuyla ilgili detaylar...

Ferdi Tayfur'un kızı kapandı! Aldığı karar sonrası başı açık tüm fotoğraflarını sildi
Ferdi Tayfur'un kızı kapandı! Aldığı karar sonrası başı açık tüm fotoğraflarını sildi
GİRİŞ 24.03.2023 16:30 GÜNCELLEME 24.03.2023 16:30
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

Türk arabesk müziğinin başarılı isimlerinden biri olan Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur da babası gibi şarkılarla haşır neşir büyüdü. Yıllardan beri sahne alan Tuğçe Tayfur, sahneleri bırakma kararının ardından kapanma kararı aldı.

Ferdi Tayfur'un, eski oyuncu Necla Nazır'dan olma kızı Tuğçe Nazır, hayatındaki köklü değişiklikler ile gündem olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda aldığı ani bir kararla sahneler veda eden Tayfur, "Ama ben artık sahne almak istemiyorum. Bu işin bazı şeyleri bana ağır gelmeye başladı." demişti.

Daha öncesinde alkollü ortamları kaldıramadığını da ifade eden Tuğçe Tayfur'un aldığı bu karar sosyal medyada da oldukça çok konuşulmuştu. Kısa süre geçtikten sonra bu kez de Tuğçe Tayfur'un tesettüre girdiği haberi sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Ferdi Tayfur nerelidir ve kaç yaşındadır? Ferdi Tayfur nereli? Biyografisi...Ferdi Tayfur nerelidir ve kaç yaşındadır? Ferdi Tayfur nereli? Biyografisi...

Ferdi Tayfur ve kızı Tuğçe Tayfur'un çocukluk hali

"YENİ BAŞLANGIÇLARA MERHABA DEDİK"

Tuğçe Tayfur, Instagram hesabı üzerinden başını örttüğü, üstüne ise şapka taktığı bir fotoğrafını paylaştı. Maneviyatım ağır basıyor diyen ve yanında da nişanlısı olan Tayfur, paylaşımının altına "Pazartesiye yeni başlangıçlarla merhaba dedik" notunu yazdı. 

BAŞI AÇIK TÜM FOTOĞRAFLARINI SİLDİ

Tayfur, başı kapalı yaptığı paylaşımın ardından sosyal medya hesabında adeta bir temizlik yaptı. Daha öncesinde başı açık olarak paylaştığı tüm fotoğrafları sildi. Sosyal medya hesabında ise sadece depremle ilgili içeriklerin kalması dikkat çekti. 

"ŞAPKASIZ DAHA İYİ"

Tuğçe Tayfur'un başı kapalı halleri sosyal medyada büyük etkileşim topladı. Tayfur'un fotoğrafına gelen yorumların arasında, 'şapkasız daha iyi' olabileceğine ilişkin görüşler vardı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 82
  • MaşAllah 1 yıl önce Şikayet Et
    Mübarek olsun . Ne mutlu annesinin yolunda gitmesi . Babası da inşAllah biraz olsun ders çıkarır artık.
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah ömür boyu imanla yaşamayı nasip etsin.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Aferin kızımıza. Maşallah.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    En doğru tesettürü Afganistan kadını giyiyor. Bu fötür islami değil
    Cevapla
  • M.i 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi bir başlangıç Rabbim Her müslüman bacıma kamil iman salih amel bilinçli şuurlu bir mümine hatun olarak yaşarken Rabbimin huzuruna varabilmeyi nasip eylesin tesettür bir moda biçim şekil değil Allaha yakın olmak ona hatun bir kul olarak itaat etmeyi arzulamaktır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar