Veda Mektubu'nun Ziya'sı evlendi! Selim Bayraktar'ın eşi de kendisi gibi ünlü

Kanal D ekranında yayınlanan Veda Mektubu dizisinde Ziya karakterine hayat veren Selim Bayraktar da evliler kervanına katıldı. Iraklı oyuncu Selim bayraktar meslektaşı Emel Karaköse ile dünya evine girdi. İşte, konuyla ilgili tüm detaylar...

Veda Mektubu'nun Ziya'sı evlendi! Selim Bayraktar'ın eşi de kendisi gibi ünlü
Veda Mektubu'nun Ziya'sı evlendi! Selim Bayraktar'ın eşi de kendisi gibi ünlü
GİRİŞ 06.05.2023 21:18 GÜNCELLEME 06.05.2023 21:18

Şubat'ta Kanal D ekranında seyirci ile buluşmaya başlayan Veda Mektubu dizisinde Ziya karakterini canlandıran Selim Bayraktar evlilik haberi ile gündeme geldi. Kendinden yaşça küçük bir oyuncu ile evlenen Selim Bayraktar'ın düğün fotoğrafları sosyal medyada yankı uyandırdı. 

Veda Mektubu oyuncuları kimdir? Veda Mektubu hangi gün? Hikayesi...Veda Mektubu oyuncuları kimdir? Veda Mektubu hangi gün? Hikayesi...

Daha önce Destan dizisinde rol alan 47 yaşındaki Selim Bayraktar, 5 yıldır evlilik hayali kurduğu oyuncu Emel Karaköse ile nikah masasına oturdu. Antalya'da bir otelde nikah masasına oturan çift, fotoğraflarını da Instagram hesapları üzerinden paylaştı. 

Çoğunlukla yurtdışı yapımlarında rol alan Emel Karaköse ve ekranların tanıdık siması Selim Bayraktar'ın gerçekleştirdiği düğüne yakınları katıldı. Ayrıca taze çifte, sosyal medya üzerinden çok sayıda tebrik mesajı geldi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MİT'ten Hakurk'ta nokta atışı operasyonlar: 15 terörist etkisiz hale getirildi
Kenya’da baraj çöktü: 42 ölü