Yılmaz Morgül hastanelik oldu! Hatay yolculuğunda hastalandı

Ünlü sanatçı Yılmaz Morgül apar topar hastaneye kaldırılmasının ardından gündem oldu. Sevenlerini Yılmaz Morgül'ün sağlık durumunu merak etti. İşte, konuyla ilgili tüm detaylar...

Yılmaz Morgül hastanelik oldu! Hatay yolculuğunda hastalandı
Yılmaz Morgül hastanelik oldu! Hatay yolculuğunda hastalandı
GİRİŞ 04.05.2023 11:51 GÜNCELLEME 04.05.2023 11:51
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

1995'ten günümüze Türk Sanat Müziği'nin temsilcilerinden biri olan Yılmaz Morgül, sevenlerini tedirgin edecek bir haberle gündeme geldi. Rahatsızlanan Yılmaz Morgül apar topar hastaneye kaldırıldı. 

Geçtiğimiz günlerde, deprem bölgesine giden Yılmaz Morgül, orada ziyaretler ve yardım faaliyetleri yaptı. Hatay'da çadır kentlerde de bulunan ünlü sanatçı orada enfeksiyon kaptı. 

Hayko Cepkin'in seçim çağırısına büyük tepki! Sosyal medya ayağa kalktı Hayko Cepkin'in seçim çağırısına büyük tepki! Sosyal medya ayağa kalktı

Yılmaz Morgül

Evine geldikten sonra hastalanan Yılmaz Morgül, acilen hastaneye kaldırıldı. Hastanede, enfeksiyon kaptığı teşhisi konuldu. Konuya ilişkin açıklama ise ünlü şarkıcının yakın arkadaşı Pelin Suade'den geldi.

Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda "Geçen hafta Hatay'da enfeksiyon kapan Yılmaz'ım hastanelik oldu. Şu an tedaviye alındı. Dualarınızı bekliyoruz" denildi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Vatandash 1 yıl önce Şikayet Et
    Güneş gözlüğü ne alaka?
    Cevapla
  • Salih 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam erkek fakat kadına benzetiyor kendini, lanetlik bir davranış. - Erkek adamsın ve kendine bir çeki düzen ver Yılmaz, bu ne hal? sonuçta öleceksin.
    Cevapla
  • Profesör 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayat tarzını değiştir, o hayat tarzı ve tercihinle tğm enfeksiyonlara açık bir duruma geliyorsun. Anlarsın ya, bak bakalım Aids nasıl çıkmış.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bunu seven varmı ki
    Cevapla
  • kahverengi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bize ne adamın durumundan, tipe bak çay demle kabilinden haberler yapmayın yahu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li Fatih Portakal'ın mücahit Hamas ve Ebu Ubeyde hazımsızlığı: Terörist yüzünü kapatır
Görülmemiş rakamlar! İşte milyarderlerin sahip olduğu en büyük yatlar...