Alişan yıllar sonra itiraf etti! 25 yıl sonraki açıklaması...

Ekranların sevilen ismi Alişan sunuculuğunu yaptığı Hayata Gülümse programında 1998'de yaşadıklarını anlattı. Alişan'ın yıllar sonra ettiği itiraf, duyanlara 'Yok artık" dedirtti. Şoke eden gerçek sosyal medyada da gündem oldu.

GİRİŞ 08.05.2023 15:46 GÜNCELLEME 08.05.2023 15:46
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

1991'den beri, gerek müzik kariyeri gerekse oyunculuğu ile televizyon ekranlarında boy gösteren Alişan, ettiği itiraf ile gündeme geldi. Alişan'dan 25 yıl sonra gelen itiraf sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 

1991'de çıkardığı albümle müzik dünyasında kendisini tanıtan Alişan, 1998-1999 arasında ise Star TV ekranında izleyici ile buluşan Aynalı Tahir dizisi ile oyunculuğa ilk adımını attı. Ünlü ismin popülerliği de bu dizideki Tahir karakteri ile yükselişe geçti. 

Alişan

OLAY İTİRAF! 

Alişan, sunuculuğunu üstlendiği TRT ekranında yayınlanan Hayat Gülümse programında samimi açıklamalar yaparken, hayatının dönüm noktalarından biri olarak sayılabilecek Aynalı Tahir dizisi ile şoke eden gerçeği açıkladı.

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Alişan, Aynalı Tahir dizisi için ünlü yapımcı Hilmi Topaloğlu'ndan kendisine teklif gittiğini ancak bu teklifin 13 bölüm boyunca hiç para almamaya dayalı olduğunu dile getirdi. O dönemde dizi tutunca, sonrasındaki 13 bölüm boyunca da ücret almadan oyunculuk yaptığını itiraf etti. 

Neredeyse 1 sezon (26 bölüm) boyunca ücretsiz rol alan Alişan'ın bu söyledikleri stüdyoda şaşkınlık oluşturdu. Aynı zamanda gülümseten bu itiraf, sosyal medyada da çok konuşulanlar listesinde yer aldı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Gulce gass 11 ay önce Şikayet Et
    Bunlar şöhret olana kadar çok kullanıldı ama kimsenin ahı kimsede kalmaz kalmiyorda
    Cevapla
  • pusula 11 ay önce Şikayet Et
    sanat size kadar düştü vay bu ülkenin haline
    Cevapla
  • yerlimilli 11 ay önce Şikayet Et
    41 yaşındayım...bu adama nedense hiç ısınamadım dinlemedim sevemedim
    Cevapla
  • MACKALI 61 11 ay önce Şikayet Et
    Ne kadar güzel beklenen bir payla$im kafami saga sola en az on dakika salladim hayret yani ya bu kadardaaa olamaz beyaaa..
    Cevapla
  • Nihat 11 ay önce Şikayet Et
    Vay Be Ne Kadar Önemli Bir Haber Ya hemde tam 25 yıl sonra açıklanıyor, Çok Üzüldüm Amaaaaa
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Öğrenciler tekme tokat birbirine girdi: 7'si bir olup bayıltana kadar dövdü!
Özgür Özel'e, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinde Namık Tan eşlik edecek