Türkan Şoray'dan ağızları açık bırakan baba itirafı: Mahrum kaldım, sevgiye doyamadım

Türk sinemasının unutulmaz yüzlerinden biri olan Türkan Şoray yaptığı açıklamalarıyla adından söz ettirdi. Ailesi ile ilgili kimsenin bilmediği bir sırrını paylaşan Türkan Şoray, itirafı ile oldukça şaşırttı. İşte, konuyla ilgili diğer detaylar...

Türkan Şoray'dan ağızları açık bırakan baba itirafı: Mahrum kaldım, sevgiye doyamadım
Türkan Şoray'dan ağızları açık bırakan baba itirafı: Mahrum kaldım, sevgiye doyamadım
GİRİŞ 08.05.2023 10:55 GÜNCELLEME 08.05.2023 10:55
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Yeşilçam'ın başarılı oyuncusu Türkan Şoray özel hayatına ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Anne ve babası ile ilgili bilgiler veren ünlü sanatçı, çocukluğunda yaşadığı duygularını birer birer anlattı. 

Türkan Şoray, Kuşadası Belediyesi ile Kuşadası Altın Güvercin Kültür Sanat ve Tanıtım Vakfı (KUSAV) iş birliği kapsamında Ada Modern Sanat Galerisi’nde gerçekleşen söyleşiye katıldı. Kuşadası ile ilgili düşüncelerini dile getiren usta sanatçı, unutmadığı hatırları ve ailesi ile ilgili de dikkat çekici bilgiler paylaştı.  

Türkan Şoray kimdir ve nerelidir? Türkan Şoray filmleriTürkan Şoray kimdir ve nerelidir? Türkan Şoray filmleri

Türkan Şoray

"YALNIZ BİR AİLEYDİK, SEVGİYE DOYAMADIM"

Sinema sektörüne girmeden, oyunculuğa adım atmadan evvel hüzünlü bir hayata sahip olduğunu ifade eden Türkan Şoray, çocukluğu döneminde sadece annesinin başını okşadığını, babasının ise hiç başını okşamadığını dile getirdi. 

Türkan Şoray "Biraz baba sevgisinden mahrum yaşadım, tam sevgiye doyamadım. Yalnız bir aileydik. Sonra hayatımda çok güzel bir şey oldu ve sinemayla tanıştım. Ben sinemayı çok sevdim; sinema sayesinde de insanlar beni çok sevdi" şeklinde konuştu.

Usta oyuncu, daha sonrasında ise sevgiye dair bir konuşma yaparak "Hayatta sevgi ve sevmek çok güzel bir duygu. Zaten sevgiyle hayatta güzelleşmeyecek hiçbir şey yok. İşinizi sevgiyle yaparsanız başarılı olursunuz. Yakınlarınıza ve dostlarınıza sevgi gösterirseniz o sevgi giderek büyür. Sevgi insana mutluluk katarak dünyayı güzelleştirir" dedi. 

Dilan Çıtak Tatlıses önce ödül aldı, sonra fena patladı! Dubai ödülü başını ağrıttı Tatlıses önce ödül aldı, sonra fena patladı! Dubai ödülü başını ağrıttı

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 8
  • murad 11 ay önce Şikayet Et
    çevirdigin filmler çok magdur etti ocakları
    Cevapla
  • ahndndr0701 11 ay önce Şikayet Et
    en azından bazıları hayatının sonlarına doğru hayat muhasebesini yapıyor olsada ,hakkını vermede çok geç kalınabiliyor. insanoğlu kulluğunu daima hakkını vermeli.hayat kısa.artist olsanda
    Cevapla
  • Han 11 ay önce Şikayet Et
    Babalar sevgilerini gizlerler,bence çok fazla seviyordu kendisini lakin asıl sevgiyi sinemada buldum demek de bir isyan çıkışıdır...bir babanın verebileceği sevgiyi başka hiçbirkimse veremez öz evladına,aksi takdirde Türkan Şoray'ı sevenler sadece güzelliğine ve namına gönül koyanlardır,yarım bir insan kalmış malesef ömrü boyunca !!
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla
  • Denizci 11 ay önce Şikayet Et
    Yaptığınız filmlerin bazıları Aile bağlarını ve hayatlarını dibinden dinamitledi. Bunları izleyenler neler yaşadı.????..Buna ne diyeceksiniz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'de kriz! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti! İtiraf gibi açıklama
İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı