Çok Güzel Haraketler'in yıldızıydı! Ersin Korkut yeni mesleği ile şaşırttı

Kanal D ekranının sevilen programı Çok Güzel Hareketler ile adından söz ettiren Ersin Korkut yeni mesleği ile gündeme geldi. Oyuncu Ersin Korkut eski mesleğine dönüş yaptı. İşte, konuya ilişkin tüm detaylar...

Çok Güzel Haraketler'in yıldızıydı! Ersin Korkut yeni mesleği ile şaşırttı
Çok Güzel Haraketler'in yıldızıydı! Ersin Korkut yeni mesleği ile şaşırttı
GİRİŞ 09.05.2023 08:59 GÜNCELLEME 09.05.2023 08:59
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

BKM Mutfak'ın öne çıkan oyuncularından biri olan Ersin Korkut yeni mesleği ile sosyal medyada gündem oldu. Bugüne dek çobanlık, şoförlük ve bulaşıkçılık yapan oyuncu eski mesleğine geri döndü. 

Oyunculuğa 2006'da Bir Demet Tiyatro ile adım atan asıl çıkışını ise 2008'de Çok Güzel Hareketler Bunlar ile yakalayan ve aynı zamanda Yılmaz Erdoğan'ın kuzeni olan Ersin Korkut, yeni mesleği ile takipçilerini bir hayli şaşırttı. 

Ersin Korkut nerelidir ve kaç yaşındadır? Eskiden şoför ve bulaşıkçı olan Ersin Korkut filmleri...Ersin Korkut aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? Ersin Korkut filmleri...

Ersin Korkut

Survivor 2020'de gösterdiği performansın ardından 'Şimdi Yandık' ve 'Kutsal Damacana 4' filmlerinde rol alan Ersin Korkut daha önce de yaptığı gibi taksicilik yapacak. 'Kısa Mesafe' isimli konsept programı ile ile YouTube'de takipçileri ile buluşacak. 

Ersin Korkut bu programda hem şoförlük yapacak hem de taksiye binen yarışmacılara yarışma imkanı sunacak. Ünlü oyuncu, genel kültür bilgilerinin de test edileceği yeni mesleğine, geçtiğimiz günlerde başladı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 20
  • Günay 8 ay önce Şikayet Et
    Ben bu kisiyi güldür güldürde saniyordum evimde yillardir türk kanalim dahi yok. 2016 yilinda yapilmis bir yorum yüzünden calinmis Facebook Email hesabi bir yorum yüzünden bu son iznimde ani suclama bu nasil bir sok yaratti bende en ufak sicil yada kisiye yönelik akaretim olmadi olamaz ki bu kisiyi adima yönelik suclamadan sora arastirmaya calisiyorum ,Kim bu kisi Kim neden bu suclama
    Cevapla
  • Ayısigi 11 ay önce Şikayet Et
    Oooo ilk once kendi genel külturunu gelistirsin
    Cevapla
  • talip 11 ay önce Şikayet Et
    Medya sektörü zaten bu ülkede terör sevicilerin para kazandığı propogandalarının yürüttüğü bir alan olarak kullanılmakta. Bunun tabiki geçmişten gayri müslümlerin yaptığı tiyartro vb çalışmaların etkisi en fazla olan durumda. İyi olmuş, gitsin daha faydalı olur eski işinde...
    Cevapla
  • lazvegas 11 ay önce Şikayet Et
    Tam teror sevicisi hasarat! gecenlerde baskent diyarbakir diye aniriyordu angut! Sanatcilik kimlere kaldi hay Allahim. iki kelime ingilizce bilemzler hodukler!
    Cevapla
  • HASAN ALBAYRAK 11 ay önce Şikayet Et
    Bırakın bu PKK lı, din düşmanı sanatçı bozuntularini. Artık bu devlet düşmanlarını haber yapıp şımarmayın . Kendilerini birşey zannediyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan duyurdu: 81 ilaç daha geri ödeme listesine alındı
İsrail'e lanet gösterileri dünyaya yayılıyor - Gazete manşetleri