Masumlar Apartmanı'nın başrolü Ezgi Mola evlendi! İşte merak edilen Ezgi Mola'nın eşi...

TRT1'in bol reytingli dizisi Masumlar Apartmanı'ndaki Safiye rolü ile akıllara kazınan Ezgi Mola evlendi. Ünlü oyuncu Ezgi Mola'nın eşi de bir hayli merak edildi. İşte, konuyla ilgili diğer detaylar...

Masumlar Apartmanı'nın başrolü Ezgi Mola evlendi! İşte merak edilen Ezgi Mola'nın eşi...
Masumlar Apartmanı'nın başrolü Ezgi Mola evlendi! İşte merak edilen Ezgi Mola'nın eşi...
GİRİŞ 11.05.2023 12:19 GÜNCELLEME 11.05.2023 12:19

2020-2022 arasında TRT1 ekranında izleyici ile buluşan Masumlar Apartmanı dizisinin başrol oyuncusu Ezgi Mola evlilik haberi ile gündeme geldi. 40 yaşındaki oyuncu Ezgi Mola da evliler kervanına katıldı.

1998'den günümüze dek uzanan oyunculuk kariyerine sahip olan Ezgi Mola, 4 yıldan beri evlilik planı yaptığı 38 yaşındaki Mustafa Aksakallı ile evlendi. Swiss Otel Maçka'da sade bir tören ile nikah masasına oturan çift, sadece 14 kişiyi konuk etti.

Mustafa Aksakallı kimdir ve ne iş yapıyor? Ezgi Mola'nın eşi Mustafa Aksakallı'nın biyografisiMustafa Aksakallı kimdir ve ne iş yapıyor? Ezgi Mola'nın eşi Mustafa Aksakallı'nın biyografisi

Mola ve Aksakallı çiftinin nikah şahitleri ise, eski futbolcu Sinan Engin, Oğulcan Engin ve Enis Arıkan oldu. Sosyal medyada paylaşılan düğün töreninin fotoğrafları büyük beğeni topladı ve ünlü oyuncuya tebrik mesajları yağdı. 

Ezgi Mola

EZGİ MOLA'NIN EŞİ

İşte Ezgi Mola'nın eşi Mustafa Aksakallı...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Milyarderlerin en fazla bulundu şehirler! İlk 10'da dikkat çeken ayrıntı..
Yüzsüzlüğün bu kadarı: DEM Parti'den skandal çağrı!