Aile dizisinin setinde akıl almaz kaza! Nejat İşler ve Canan Ergüdar yaralı

Show TV ekranında yayınlanan Aile dizisinin çekimleri esnasında akıl almaz bir kaza meydana geldi. Birçok kişinin yaralandığı kazaya ilişkin açıklama Ay Yapım'dan geldi. İşte konuyla ilgili diğer detaylar...

Aile dizisinin setinde akıl almaz kaza! Nejat İşler ve Canan Ergüdar yaralı
Aile dizisinin setinde akıl almaz kaza! Nejat İşler ve Canan Ergüdar yaralı
GİRİŞ 12.05.2023 14:42 GÜNCELLEME 12.05.2023 14:42
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Show TV'nin Salı akşamları ekrana gelen dizisi Aile'nin çekimleri sırasında gerçekleşen kaza bir hayli korkuttu. Çok sayıda kişinin yaralandığı kaza, sosyal medyada da oldukça konuşuldu. Ardından açıklama gecikmedi.

Başrolünde Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Nur Sürer ve Canan Ergüdar gibi isimlerin yer aldığı Aile dizisi bu kez, efektli çekimler yapılırken meydana gelen kaza ile gündem oldu. Dizide, set çalışanlarının yaralandığı ortaya çıktı. 

Serdar Ortaç ve Fatih Portakal arasındaki gerilim büyüdü! 'Omurgasız' suçlaması yanıtsız kalmadı Serdar Ortaç ve Fatih Portakal arasındaki gerilim büyüdü! 'Omurgasız' suçlaması yanıtsız kalmadı

Sette meydana gelen kazanın, dizinin 11. bölüm çekimleri sırasında olduğu öğrenildi. Dizinin yapı şirketi Ay Yapım ise, kaza ile ilgili incelemenin başlatıldığını dile getirilerek, hata ve ihmallerin araştırılacağı ifade edildi. 

Zincirlikuyu mezarlığında gerçekleşen kazada sahne gereği bomba yüklü araç patlatılacaktı. Ancak kontrolsüz bir patlama yaşandı. Kazada birçok insan yaralanırken, dizinin oyuncularından Nejat İşler'in sakalı, Canan Ergüdar'ın ise saçlarında yanık meydana geldi. 

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın aylık kazançları dudak uçuklattı! Maaş değil servet...Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın aylık kazançları dudak uçuklattı! Maaş değil servet...

İşte yapım şirketi tarafından yapılan o açıklama:

Aile dizimizin 11. bölümünün efektli final sahnesinin çekimleri sırasında üzücü bir hadise yaşanmıştır. Bazı çalışma arkadaşlarımızın yaralanmalarına neden olan bu olayın meydana gelmesine ilişkin olsa hata ve ihmaller ile ilgili incelemeler başlatılmıştır. Hizmet alınan şirketler başta olmak üzere her türlü araştırma ve inceleme yapılacak ve tarafımızca sonuca ulaştırılacaktır. Bütün çalışma arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 10
  • sultan 11 ay önce Şikayet Et
    defolun gidin setinizi oyuncunuzu alın bu millete vereceyiniz hiç bir şeyiniz yok
    Cevapla
  • Mahmut 11 ay önce Şikayet Et
    İnşallah final yaparsınız..Haçlıların fonladığı bu pespaye dizileri seyretme seyrettirme
    Cevapla
  • bay bay 11 ay önce Şikayet Et
    finale doğru mu gidiyorsunuz , reytingler düşünce ilgiyi böyle mi toparlamaya çalışıyorsunuz ? Açıklanan reytinglerde 12 yapım arasında zor bela 10. sıradasınız , size de geçmiş olsun:))
    Cevapla
  • huzur 11 ay önce Şikayet Et
    yalaaan,yalaaan
    Cevapla
  • Ya hak 11 ay önce Şikayet Et
    bu açıklamayı yapan stüdyodaki çaycı olmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kredi notu kararı sonrası çarpıcı yorum: Türkiye tehlikeyi atlattı
MSB duyurdu: 13 PKK'lı terörist etkisiz!