Serdar Ortaç ve Fatih Portakal arasındaki büyük gerilim! 'Omurgasız' suçlaması yanıtsız kalmadı

Ekonomi Bakanı Nureddin Nebati'ye şarkı söyleyen Serdar Ortaç, Fatih Portakal'ın eleştirilerine maruz kaldı. Sunucu Fatih Portakal, serdar Ortaç'ı omurgasız olmakla suçlayınca olanlar oldu. İşte, konuya ilişkin tüm detaylar...

Serdar Ortaç ve Fatih Portakal arasındaki büyük gerilim! 'Omurgasız' suçlaması yanıtsız kalmadı
Serdar Ortaç ve Fatih Portakal arasındaki büyük gerilim! 'Omurgasız' suçlaması yanıtsız kalmadı
GİRİŞ 11.05.2023 09:19 GÜNCELLEME 11.05.2023 09:19
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde bir etkinlikte Ekonomi Bakanı Nurettin Nebati ile bir araya geldi. Serdar Ortaç, Nureddin Nebati'nin talebi üzerine 'Karabiberim' şarkısını seslendirdi.

Şarkıyı okurken 'Nureddin Baba' için söylüyorum diyen Serdar Ortaç sosyal medyada gündem oldu. Konuya ilişkin yorum yapanlardan biri de sunucu Fatih Portakal'dı. Sözcü TV'de Ana Haber Bültenini sunan Fatih Portakal, ünlü müzisyeni omurgasızlık ile suçladı. 

Fatih Portakal, Serdar Ortaç'ı hedef alarak, "Serdar Ortaç gibi omurgasız biriyle sahneye çıkıyorsun. Sanatçı demiyorum da ben omurgasız biri" şeklinde bir konuşma gerçekleştirdi. Bu konuşma birçok kesimi rahatsız etti.

Bunun üzerine ünlü sanatçı Serdar Ortaç ise sosyal medya hesabı üzerinden, Portakal'a şu yanıtı verdi:

Linç kültürüne Fatih Portakal'ın da uyum sağlaması üzücü. Beğenmediğimiz, dinlemediğimiz herkese ve her şeye bunu yapamayız, böyle bir hakkımız yok. İnsan olarak da vatandaş olarak da böyle bir hakkımız yok. Çok ayıp.

Serdar Ortaç, daha önce de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında "Türkiye'de lider olarak bir tek Erdoğan var bana göre. Dünyada da bir iki liderden biridir" demişti. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 38
  • A.yazar 11 ay önce Şikayet Et
    Provakatör portakal. Senin abartılı iftira haberlerine kimse inanmiyor
    Cevapla
  • Vatandaş 11 ay önce Şikayet Et
    İşte bu yüzden zillet ittifakini istemiyoruz, intikam, hakaret, tehdit, suçlama, iftira, öhh artık yeter ya yeter! Bi durun bi es verin ayların ayı oldu insan kanı içmekten bikmadiniz mi be?! Ne bitmeyen kininiz varmış yazıklar olsun!
    Cevapla
  • Höztan 11 ay önce Şikayet Et
    Portakal seçim akşamı mor renk sana çok yakışacak inşallah.renk değiştirmekte önceki seçimde olduğu gibi güvendiğin dağlara kar yağsın
    Cevapla
  • miço 11 ay önce Şikayet Et
    bu portakalı biri yiyecek az kaldı cok sulandı çürümeye başladı yesinde birileri kurtulalım şundan.yoksa kokmaya başlayacak.
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Bu Portakal
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu
Şov bitti, yüzüstü bıraktılar! Özel ve İmamoğlu'nun 1 Mayıs provokasyonu pes dedirtti