Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın aylık kazançları dudak uçuklattı! Maaş değil servet...

Show TV ekranında yayınlanan Aile dizisinde başrol oynayan Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın diziden kazandığı para ağızları açık bıraktı. Son günlerde popülerliği ile gündemden düşmeyen geçen Aile dizisinin oyuncularına ödenen ücret sosyal medyada da yankı uyandırdı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın aylık kazançları dudak uçuklattı! Maaş değil servet...
Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın aylık kazançları dudak uçuklattı! Maaş değil servet...
GİRİŞ 01.05.2023 00:33 GÜNCELLEME 01.05.2023 00:33
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Aile dizisinde başrol olarak yer alan ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın diziden kazandığı para duyanları şaşkına uğrattı. Her ay adeta bir servet kazanan oyuncuların aylık ücretleri sosyal medyayı da kasıp kavurdu. 

8. bölümü ile izleyici ile buluşan Aile dizisi reytinglerdeki başarısını korumaya devam ederken, dizide rol alan oyuncular da sıkça adından söz ettiriyor. Salı akşamları Show TV ekranında izleyici ile buluşan dizideki oyunculuklar ve diyaloglar, sosyal mecralarda da büyük yankı uyandırıyor. 

7 Mart akşamı ilk bölümü ile seyirciye merhaba diyen psikolojik dram türündeki Aile dizisinin oyuncu kadrosu da dikkatleri üzerine çekiyor. Merak edilen konulardan biri de dizideki oyuncuların aldıkları ücret oldu. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın diziden kazandıkları para, ağızları açık bıraktı. 

Aile dizisi oyuncuları kimdir? Aile dizisi hangi gün? Oyuncu kadrosu...Aile dizisi oyuncuları kimdir? Aile dizisi hangi gün? Oyuncu kadrosu...

KIVANÇ TATLITUĞ'A AYDA 4 MİLYON TL

2018-2019 arasında Çarpışma dizisinde başrol oynayan ve yaklaşık 3 yıl boyunca televizyon erkanlarında veda eden Kıvanç Tatlıtuğ Aile dizisi ile yeniden dönüş yaptı. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Kıvanç Tatlıtuğ, yeni dizisi için anlaştığı rakam ile adından söz ettirdi.

İddiaya göre Kıvanç Tatlıtuğ bölüm başı 1 Milyon Türk Lirası'na anlaşma sağladı. Her hafta yeni bölümü ile ekrana gelen dizinin çalışma şartları göz önüne alındığında, bir ayda 4 bölüm çekiliyor. Yani Kıvanç Tatlıtuğ Aile dizisindeki Aslan rolü ile ayda 4 Milyon TL kazanıyor. 

Kıvanç Tatlıtuğ

SERENAY SARIKAYA'YA İSE 3 MİLYON 400 BİN TL

Serenay Sarıkaya da Kıvanç Tatlıtuğ gibi uzun yıllar boyunca televizyon ekranlarından uzakta kalan isimler arasında. En son 2013-2015 arasında Medcezir dizisinde oyunculuk performansı sergileyen oyuncu o dönemde sonra filmlerde veya dijital projelerde yer almayı tercih etti.

Uzun süre televizyon projelerinde yer almayan oyuncu Serenay Sarıkaya, adeta yılların acısını Aile dizisi ile çıkardı. Ünlü oyuncunun Aile dizisinde Devin rolü için bölüm başı 850 Bin TL aldığı öne sürülüyor. Yani oyuncu Sarıkaya, ayda 4 bölüm çektiği Aile dizisindeki rolü için ayda 3 Milyon 400 Bin Türk Lirası alıyor. 

Serenay Sarıkaya kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? Serenay Sarıkaya'nın yeni reklamı...Serenay Sarıkaya kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? Serenay Sarıkaya'nın yeni reklamı...

Serenay Sarıkaya

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 45
  • Gerçekler 11 ay önce Şikayet Et
    Vergisini alamayıp esnafa vatandaşa çökenlere faizle vatandaşı soyup spekülasyon ile garibanın kanını emenlere kacamayacagi için maaşından bunlardan çok vergi ödeyen işçi ve memura bedel ödeten tepeden aşağıya herkese Allah'ın gazabi olsun
    Cevapla
  • yusuf 11 ay önce Şikayet Et
    Seriat gelmeden bu işler bitmez.top pesinde kosan şarkı turku soyleyen ahlaksizlik yayan filmelerde oynayanlar kendini sanatci sanan zavallilar
    Cevapla
  • Emre 10 ay önce Şikayet Et
    Şeriat istemene gerek yok Arap dizileri izleyebilirsin, bizim ülkemizin anayasasında Laiklik varken şeriatı haber sitelerinin yorumlarına yazarsın :)
    Cevapla
  • Sap saman 11 ay önce Şikayet Et
    Nede olsa dünyayı kurtarıyorlar..
    Cevapla
  • N.S.E 11 ay önce Şikayet Et
    Her yerde kadınlar erkeklerden az alıyor. Ben de bu adaletsizliğe kızıyorum.
    Cevapla
  • Ali 11 ay önce Şikayet Et
    Reyting olmazsa böyle ücretleri alamazlar. Reytingi de burada yorum yapanlar kazandırıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı
Süleyman Soylu sessizliği bozdu! 3 isme tepki gösterdi