Hande Erçel ölüm haberini böyle duyurdu! Apar topar İtalya'dan döndü

2013'ten beri oyunculuk kariyerine devam eden ünlü oyuncu Hande Erçel aldığı ölüm haberi ile sarsıldı. Büyük bir acıyla yıkılan Hande Erçel, İtalya'daki tatilini yarıda bırakıp apar topar Türkiye'ye döndü.

Hande Erçel ölüm haberini böyle duyurdu! Apar topar İtalya'dan döndü
Hande Erçel ölüm haberini böyle duyurdu! Apar topar İtalya'dan döndü
GİRİŞ 26.04.2023 09:25 GÜNCELLEME 26.04.2023 09:32
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

En son Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan ünlü oyuncu Hande Erçel aldığı ölüm haberi ile sarsıldı. Acı haberle yıkılan oyuncu Erçel, İtalya'daki tatilini yarıda bırakıp Türkiye'ye dönmek zorunda kaldı. 

Türkiye Güzellerinden olan Hande Erçel, son yıllarda birer birer aile bireylerini kaybediyor. Önce, annesi vefat eden genç oyuncunun bu kez de dedesi hayatını kaybetti. 

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın aylık maaşı dudak uçuklattı! Bir servet ödeniyorKıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın aylık maaşı dudak uçuklattı! Bir servet ödeniyor

Hande Erçel

Şimdilerde Fox Tv ekranında yayınlanacak olan İki Yabancı dizisi için el sıkışan oyuncu, yoğun tempo öncesinde tatil amacıyla İtalya'ya gitmişti. Aldığı ölüm haberi ile sarsılan Erçel, apar topar Türkiye'ye döndü. 

Hande Erçel, dedesinin vefat ettiği haberini beyaz güvercin emojisi ile sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraf ile bildirdi. Türkiye'ye iniş yapan oyuncu, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gözlerini yuman dedesi için doğrudan Bandırma'ya gitti. 

CENAZE TÖRENİ BUGÜN

Hande Erçel'in 83 yaşındaki dedesi Metin Erçel'in cenaze namazı ikindi namazına müteakiben Haydar Çavuş Camii'nde kılınacak. Ardından askeri törenle Şehir Mezarlığı'nda toprağa verilecek. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 13
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yalan dünyadan göçenler göçtü de, YÜCE RABBİM geride kalanlara en büyük vaiz olan ölümden ibret alabilecek şuur ihsan eyleye
    Cevapla
  • Amin 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet eylesin.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ömür tamam olup defter dürülür,sırat köprüsü ve mizan kurulur,HAKK'IN dergahına kullar derilir,buyruğu tutulur ferman eğlenmez.AZİZ MAHMUD HÜDAYİ RAHMETULLAHİ ALEYH
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu dünyaya her gelen göçmek için gelir,fenadan bekaya geçmek için gelir,HAK ile batılı seçmek için gelir,madde ile manaya bakmak için gelir.HAYAT BİN KAYS EL HARRANİ RAHMETULLAHİ ALEH
    Cevapla
  • Kral 1 yıl önce Şikayet Et
    Buradan askeri törenle gönderilince ötede askeri törenle karşılamıyorlar kimseyi. Ameline göre karşılanıyor...
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    İMAN ehli olarak yaşayanlar ve ölenler ebedi cennet hayatına kavuşacaklardır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den Batı Şeria'da kanlı baskın! Evi buldozerle yıktı, şehitlerin naaşlarını çaldı
Serik'te köpeklerden kaçan çocuk arabanın altında kaldı