Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster'e devam etmeyecek mi? Şoke eden açıklama!

Şimdilerde ATV ekranında Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sunuculuk yapan Kenan İmirzalıoğlu, yeniden oyunculuk yapmaya başlayacağını duyurdu. Eşi Sinem Kobal'ın da ekranlara döneceğini ifade eden Kenan İmirzalıoğlu, açıklamaları ile adından söz ettirdi.

Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster'e devam etmeyecek mi? Şoke eden açıklama!
Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster'e devam etmeyecek mi? Şoke eden açıklama!
GİRİŞ 28.04.2023 16:14 GÜNCELLEME 28.04.2023 16:14
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

ATV ekranının eskimeyen programları arasında yer alan Kim Milyoner Olmak İster'in sunuculuğunu yapan Kenan İmirzalıoğlu sosyal medyada büyük yankı uyandıran açıklamalara imza attı. Kenan İmirzalıoğlu yeni projeleri değerlendirdiğini söyledi.

En son 2020'de Alef isimli dijital dizi ile oyunculuk performansı sergileyen Kenan İmirzalıoğlu, yaklaşık 3 yıldır oyunculuğa ara verdi. 2019'dan beri ise Kim Milyoner Olmak İster programı ile boy gösteren İmirzalıoğlu, kendisine gelen tekliflerden söz etti. 

Kenan İmirzalıoğlu kimdir ve nerelidir? Kenan İmirzalıoğlu kaç yaşında? Kenan İmirzalıoğlu dizileriKenan İmirzalıoğlu kimdir ve nerelidir? Kenan İmirzalıoğlu kaç yaşında? Kenan İmirzalıoğlu dizileri

Kenan İmirzalıoğlu

"YAZ AYLARINDAN SONRA DEĞERLENDİRECEĞİM"

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kenan İmirzalıoğlu, kendisine bazı tekliflerin geldiği aktardı. Oyunculuk kariyerine ara veren oyuncu, yaz aylarından sonra projeleri değerlendireceğini ilan etti. 

İmirzalıoğlu, konuya ilişkin  "İçinde yer almayı düşündüğüm ve olgunlaşan bazı işler var. Yaz aylarından sonra değerlendireceğim" ifadelerini kullandı. 

"SİNEM DE EKRANLARI ÖZLEDİ"

Ünlü sunucu aynı zamanda 7 yıllık eşi sinema Kobal'ın oyunculuk kariyeri ile ilgili bilgi vermeyi de ihmal etmedi. 2017'den beri ekranlara veda eden Sinem Kobal hakkında ise "Sinem de özledi. Canlar, ailece ekranlara yaklaşacağız yakında." şeklinde konuştu. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın aylık kazançları dudak uçuklattı! Aylık servet ödeniyorKıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın aylık kazançları dudak uçuklattı! Aylık servet ödeniyor

KİM MİLYONER OLMAK İSTER'İ BIRAKIYOR MU?

Kenan İmirzalıoğlu'nun oyunculuk kariyeri ile ilgili yaptığı bu açıklama kafaları karıştırdı. Bunun üzerine Kim Milyoner Olmak İster sunuculuğunu bırakacağı düşünülmeye başlandı. Ancak İmirzalıoğlu'nun programı bırakmaya yönelik bir adımı ya da açıklaması olmadı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Katılana maliyetimi var beleşten para
    Cevapla
  • işçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Verdikleri para ödülünü de bi güncelleseler artık.. hiç bir kıymeti yok.. 1 lira 1 lira artıyor :)
    Cevapla
  • Rebelboy1903 1 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan cebinde 1 Milyon Parası Olan Bir Arkadaşsın ;)
    Cevapla
  • Niğdeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Vatansever milliyetçi bir kardeşimiz sonuna kadar yanındayız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak