Yalı Çapkını'nın başrolünden bomba itiraf! Mert Ramazan Demir meğer kaşlarını...

Star TV ekranında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Ferit karakterine hayat veren Mert Ramazan Demir yaptığı açıklamalar ile sosyal medyada gündem oldu. Mert Ramazan Demir kaşları ile ilgili söyledikleri kahkahalara boğdu. İşte, konuya ilişkin detaylar...

Yalı Çapkını'nın başrolünden bomba itiraf! Mert Ramazan Demir meğer kaşlarını...
Yalı Çapkını'nın başrolünden bomba itiraf! Mert Ramazan Demir meğer kaşlarını...
GİRİŞ 27.04.2023 10:31 GÜNCELLEME 27.04.2023 10:37
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yalı Çapkını'nın başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir, ettiği itiraflar ile gündeme geldi. Sosyal medyada da adından sıkça söz ettiren Mert Ramazan Demir kaşlarıyla ilgili söyledikleri ile adeta kahkahaya boğdu. 

İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk olan oyuncu Mert Ramazan Demir, kendisine gelen "Kaşlarını alıyor musun" sorusuna verdiği cevap ile gündeme geldi. 

Mert Ramazan Demir kimdir? Yalı Çapkını 'Ferit' Mert Ramazan Demir dizileri...Mert Ramazan Demir kimdir? Yalı Çapkını 'Ferit' Mert Ramazan Demir dizileri...

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın aylık kazançları dudak uçuklattı! Aylık servet ödeniyorKıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın aylık kazançları dudak uçuklattı! Aylık servet ödeniyor

Genç oyuncu "Sizin de böyle kaşınız olsa bir el atardınız, bir yerden bir dokunurdunuz" ifadelerinin arkasından şunları anlattı: 

Lise zamanında makineyi aldım elime kaşlarımı aldım, ortadan bir aldım, sadece kenarlar kaldı.  Bana biri söyledi. Fırında çalışıyordum. Kadının biri geldi sen bu kaşlarına ne yaptın diye sordu. Gelmiyorlar dedim. E dedi kaş küser. Dedim ki ne demek küser. Kaşlarım çıkmadı. Yarım kaş ile dolanıyorum ortalıkta.

Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster'i bırakıyor mu? Şoke eden açıklama! Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster'i bırakıyor mu? Şoke eden açıklama!

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    yakinda erotik ve daha sapik diziler gelecek bunlar deneme idi baktilar rtuk baska alem de cezalar komik mahkeme bunlara calisiyor yakinda bakin erotik olacak butuk diziler sonra tam ciplak
    Cevapla
  • Vtnsvr 1 yıl önce Şikayet Et
    bu bir kaç kanalın dizileri insanlara artı onsekiz diziler sunarak topluma bunu empoze etmeye çalışıyorlar
    Cevapla
  • Güler 1 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen bu dizi ile ilgili haber paylaşıp reklamını yapmayın. Sadece haber okumak istiyoruz
    Cevapla
  • KürTürk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ahlaksızlığın reklamını yapmak zorunda mısınız?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Körfez'de dengeleri değiştirecek, peş peşe geldiler! 2 ülkeden Baykar'a kritik ziyaretler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'i bugün kabul edecek