Müjdat Gezen ilk kez açıklamasını yaptı: 80 yaşında resmen baba olacak!

Müjdat Gezen katıldığı programda özel hayatına ilişkin açıklamalar yaptı. Yaklaşık 35 yıldır Leyla Turgut ile evli olan Müjdat Gezen baba olacağını ilan etti. İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

Müjdat Gezen ilk kez açıklamasını yaptı: 80 yaşında resmen baba olacak!
Müjdat Gezen ilk kez açıklamasını yaptı: 80 yaşında resmen baba olacak!
GİRİŞ 03.05.2023 10:36 GÜNCELLEME 03.05.2023 10:36
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

2015'ten beri ekranlara veda eden oyuncu Müjdat Gezen, son günlerde siyasi çıkışları ile gündem olan isimler arasında. Oyuncu Gezen bu kez de 35 yıldır devam eden evliliği ile ilgili bir duyuru yaptı. 

Haber Bahane isimli programa konuk olan Müjdat Gezen, Gün İrk ile olan önceki evliliğinden olma Elif'in kanser olma süreci ile ilgili duygularını anlatıp babalığı ile ilgili konuştu. 

Yalı Çapkını'nın başrolünden bomba itiraf! Mert Ramazan Demir meğer kaşlarını...Yalı Çapkını'nın başrolünden bomba itiraf! Mert Ramazan Demir meğer kaşlarını...

Müjdat Gezen

Leyla Turgut ile ise 1988'den beri evlilik hayatı devam eden Müjdat Gezen'in ikinci evliliğinden ise çocuğu olmadı. Ünlü oyuncu konuyla ilgili, eşi Leyla'nın anne olmayı çok istediğini aktardı. Ardından ise yakın zamanda baba olacağına ilişkin bilgi verdi. 

Gezen, baba olacağının bilgisi ise şu sözlerle verdi: Eşim deprem bölgesinde ailesini kaybeden bir çocuğu evlat edinmek istiyor. Biz koruyucu aile olmuyoruz, evlatlık edineceğiz. Benim çocuğum olduğu için evlat edinme hakkım olmadığı için eşim başvurdu.

Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster'i bırakıyor mu? Şoke eden açıklama! Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster'i bırakıyor mu? Şoke eden açıklama!

Müjdat Gezen ve eşi Leyla Turgut

KAYNAK: HABERLER.COM
Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 19
  • hacı06 1 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim başkaları için günaha girmeyin çok ağır laflar yazanlar olmuş hiçbirimizin ahireti garanti değil dikkatli olmakta fayda var
    Cevapla
  • Abbas 1 yıl önce Şikayet Et
    Müjdat 80'inde, iki ayak çukurda, yakında yolcu. Çocuğu evlat edinip üzmeye ne gerek var. Çocuğun karakterini bozacaklar. Bence ahiret için bolca tövbe edip dua edin.
    Cevapla
  • RAŞİT 1 yıl önce Şikayet Et
    Çocuğa yazık olur,devlet müsade etmemeli.Kendileri gibi İslam ve Türk düşmanı yetiştirirler.
    Cevapla
  • Ottomans 1 yıl önce Şikayet Et
    Kimse merak etmesin bunlara cocuk verilmiyor sikinti yok
    Cevapla
  • Soner 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara cocuk vermeyin !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda yeni dönem! Memura toplu taşıma kartı geliyor
Türkiye'den ABD'de kritik temas! Fuat Oktay: Bazı hazırlıklar yapıldı! Artık zamanı geldi