Mahmut Tuncer'in oğlu seçimlerde umduğunu bulamadı! Aydın milletvekili adayı olmuştu

Ünlü Türkücü Mahmut Tuncer'in oğlu Mehmet Umut Tuncer Aydın milletvekili adayı olarak seçim döneminde çalışmalar yürüttü. 14 Mayıs'ta açıklanan seçim sonuçları ile birlikte Mehmet Umut Tuncer, istediği başarıyı elde edemedi.

Mahmut Tuncer'in oğlu seçimlerde umduğunu bulamadı! Aydın milletvekili adayı olmuştu
Mahmut Tuncer'in oğlu seçimlerde umduğunu bulamadı! Aydın milletvekili adayı olmuştu
GİRİŞ 21.05.2023 18:05 GÜNCELLEME 21.05.2023 18:05
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer'in oğlu Mehmet Umut Tuncer de bu seçimde milletvekili adayı olanlar isimler arasındaydı. Yaşamına Aydın'da devam eden Tuncer, yine Aydın'dan milletvekili adayıydı. 

Aydın AK Parti 5. sıra milletvekili adayı olarak seçim süreci boyunca çalışmalarına devam eden Doç. Dr. Mehmet Umut Tuncer, 14 Mayıs seçim sonuçlarına göre milletvekili seçilmedi ve meclise giremedi. Tuncer, seçimden sonraki paylaşımları ile adından söz ettirdi. 

Davut Güloğlu milletvekili olamadı! 14 Mayıs İstanbul seçim sonuçlarıyla...Davut Güloğlu milletvekili oldu mu! Partisi 5 milletvekili çıkardı 

AK Parti Aydın milletvekili adayı olarak seçim sürecinde yer alan Mehmet Umut Tuncer, 14 Mayıs sabahında sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaparak, tüm vatandaşlarını davet etti. Sandık başından, bir de eşiyle birlikte fotoğraf paylaştı. 

Mehmet Umut Tuncer, 14 Mayıs'ta açıklanan seçim sonuçlarının ardından kendi milletvekilliği ile ilgili değerlendirmede bulunmadı ancak seçime ilişkin sosyal medyada paylaşımlar yaptı. Oy oranlarını paylaşan Tuncer, Türk bayraklı fotoğrafın altına "Öyle bir kazanacağız ki kimse kaybetmeyecek" sloganını not düştü. 

15 Mayıs sabahında ise Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını paylaşarak desteklerini dile getirdi. Twitterda yaptığı bu paylaşımla birlikte "TÜRKİYE! Mazlumun sırdaşı, gariplerin yoldaşı, milyonların umut ışığı MİLLETİN ADAMI için haydi bir daha sandığa…
Durmak Yok Yola Devam" ifadelerini kullandı. 

Mehmet Aslantuğ milletvekili oldu mu? Muğla seçim sonuçlarına göre... Mehmet Aslantuğ milletvekili oldu mu? Muğla seçim sonuçlarına göre...

MEHMET UMUT TUNCER KİMDİR?

Mehmet Umut Tuncer, 1981'de Ankara'da dünyaya geldi. Baba tarafından Şanlıurfalı, anne tarafından ise Aydınlı'dır. Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Akademik yolda devam ederek Doçent oldu. 

Adnan Menderes Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Araştırma Yöntemleri Anabilim Dalı Başkanlığı, Adnan Menderes Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Dekan Yardımcılığı ev Rektör Yardımcılığı yaptı. Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak görevlendirildi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    siyaset emek ister,durmak yok yola devam.
    Cevapla
  • Misafir1 1 yıl önce Şikayet Et
    Gelecek secime secilir. Bravo Mahmut Tuncere vatan aevdalisi yetistirmis.
    Cevapla
  • Tuna 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeter işte almış alacağını. yakında genel müdür olur.
    Cevapla
  • İzmir berbat 1 yıl önce Şikayet Et
    Aydın Atatürke'e degil, APO'ya oy verdiya ! Türk Askerin sehit olmasi hiçte umurlarinda degil
    Cevapla
  • Bir Allah kulu 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçma sapan fikrini kendine sakla ..yorum yapma otur yerine
    Cevapla
  • Yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Starbucks’ı boykot edenlere ‘salak’ diyen Ümit Özdağ, oyuncu Sinan Albayrak’a dava açtı
Kassam Tugayları duyurdu: Son zamanların en büyük darbesi! İsrail şoka uğradı