Oyuncu Sarp Apak'ı gündem olan sözleri! "Ülkece bu açığı kapatırsak"

BKM Mutfak oyuncuları arasında yer alan Sarp Apak yaptığı son açıklamalar ile gündeme geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sarp Apak, çalıştığı sektör kapsamında ülkedeki eksiklikleri anlattı ve bu açığın kapanması gerektiğini dile getirdi.

Oyuncu Sarp Apak'ı gündem olan sözleri! "Ülkece bu açığı kapatırsak"
Oyuncu Sarp Apak'ı gündem olan sözleri! "Ülkece bu açığı kapatırsak"
GİRİŞ 22.05.2023 00:04 GÜNCELLEME 22.05.2023 00:04
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

2002'den beri yer aldığı projelerdeki oyunculuk performansı ile tanınan Sarp Apak yaptığı son açıklamalar ile gündem oldu. Sarp Apak eşiyle birlikte verdiği röportajdaki sözleri ile adından söz ettirdi.

En son Jet Sosyete ve Kaderimin Oyuncu dizilerinde rol alan oyuncu Sarp Apak, eşi Bengisu Uzungöz ile Etiler'de basın mensupları ile karşılaştı. Kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Sarp Apak, çalıştığı sektörle ilgili bomba gibi açıklamalara imza attı.

Mahmut Tuncer'in oğlu seçimlerde umduğunu bulamadı! Aydın'dan milletvekili adayıydıMahmut Tuncer'in oğlu seçimlerde umduğunu bulamadı! Aydın'dan milletvekili adayıydı

Sarp Apak

Oyuncu Apak, dizi ve sinema sektöründeki senarist eksikliğinden şu sözlerle dert yandı: Çok iyi oyuncularımız ve çok iyi yönetmenlerimiz var ama senarist eksikliği yaşıyoruz ülkece. Bu açığı da kapatırsak her şey harika olacak diye düşünüyorum.''

"EŞİM ÇALIŞSIN BEN EVDE OTURACAĞIM" DEMİŞTİ

Sarp Apak, geçtiğimiz günlerde de eşinin çalışacağını kendisinin ise evde oturacağını  dile getirmişti. Apak, konuyla ilgili yeni bir açıklama yaparak konuya açıklık getirdi. İşte açıklaması: 

'Bengisu çalışsın, ben evde oturacağım' açıklamam şakaydı ama anlaşılamayan bir şakaya dönüştü. Eşiniz mutlu olunca siz de mutlu oluyorsunuz.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Adama hakaret edenler abd ve batı dünyada nasıl emperyal güç oldu sinemasıyla abd de akademi evartin ( oskar) başında bulunan prof hanımın tanıdığı olan bir türk arkadaşım vardı yıllar önce her abd başkanının etrafında Hollywood dan en az birkaç senaristin bulunduğunu ve senaryo üreterek geleceği tasarladıklarını söylüyordu bu abd deki arkadaşım
    Cevapla
  • yandımali 11 ay önce Şikayet Et
    bunda şoke olacak ne var doğru söylemiş ateist deist yada başka bişey olan yapımcılara türkün aile yapısını bozmaya ant içmiş yapımcılara kanallara senaryo beğendiremezsin önce onların ideolojilerine hitap etmeli yalansa yalan deyin....
    Cevapla
  • Murat gözükara 11 ay önce Şikayet Et
    Ülkenin kaymağını yiyin... Ülke halkıyla dalga geçin.... VATANSIZ sanatçı çoookkk ülkemde... Asıl bu sıkıntı önemli....
    Cevapla
  • salih kırbaş 11 ay önce Şikayet Et
    bunların konuşmasında değer bulanlar kim? boş insanlardan birisi. ne demiş de ülke ve toplum yararına? ne yapmış bilen duyan var mı? kendi kültürüyle barışık olmayan tipler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail Savunma Bakanı, karşılıklı esir takası mutabakat taslağını destekledi iddiası
Brezilya'da felaket! Hükümet korkunç bilançoyu açıkladı