Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’in oğlu Kurt Efe'nin yüzü sonunda göründü!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in oğlu Kurt Efe'nin yüzü ilk kez kameralarda görüldü. Geçtiğimiz yıl nisan ayında dünyaya gelen Kurt Efe’yi gözlerden ırak büyüten Tatlıtuğ çifti, Bodrum Yalıkavak'ta görüntülendi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’in oğlu Kurt Efe'nin yüzü sonunda göründü!
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’in oğlu Kurt Efe'nin yüzü sonunda göründü!
GİRİŞ 25.06.2023 15:28 GÜNCELLEME 25.06.2023 15:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kurt Efe’nin suratını ilk kez paylaşan çifte, ‘babasının kopyası", "küçük Kıvanç" gibi yorumlar geldi. İşte Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in oğlu Kurt Efe!

KIVANÇ TATLITUĞ VE BAŞAK DİZER ÇİFTİNİN OĞLU KURT EFE!

2016 yılında nikah masasına oturmuş olan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile modacı Başak Dizer geçtiğimiz yıl oğulları Kurt Efe'yi kucaklarına almıştı. Bugüne kadar kameralardan ve medyadan uzak büyütülen Kurt Efe'nin yüzü ilk kez kameralara yansıdı.

Bodrum Yalıkavak'ta görüntülenen çift ilk kez oğullarının yüzünü saklamadan gizlemeden görüntü verdi. Aynı babası gibi sarı saçlarıyla dikkat çeken Kurt Efe, sosyal medyanın ilgi odağı oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in çiftinin oğlunu ilk defa görenler ise Kurt Efe'nin babasına benzerliğine dikkat çekti. İkilinin oğlunu ilk defa görenler "Aynı babası", "Babasının kopyası", "Küçük Kıvanç", "Güzel iki insandan minnoş bir bebe" şeklinde yorumlar yaptı.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • temel 10 ay önce Şikayet Et
    dunya kac milyar cocuk var zengin cocuklari cok mu degerli fotosu olsa ne olmasa ne insanlar niye bu kadar merak ediyor sonuc da bir cocuk superman degil super gucleri de yok kesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Boykotların hedefindeki Starbucks’tan yeni Türkiye kararı
Tavuk altın yumurtladı - 2 Mayıs günün gazete manşetleri