Sinan Akçıl'dan Serdar Ortaç'a büyük çıkış: Hepimizle dalga geçiyorsun!

Sıkı arkadaş olarak bilinen Serdar Ortaç ve Sinan Akçıl arasındaki gerilim sosyal medyada yankı buldu. Sinan Akçıl, Serdar Ortaç'ın Instagram hesabı üzerinden yaptığı canlı yayınlara adeta eleştiri yağdırdı.

Sinan Akçıl'dan Serdar Ortaç'a büyük çıkış: Hepimizle dalga geçiyorsun!
Sinan Akçıl'dan Serdar Ortaç'a büyük çıkış: Hepimizle dalga geçiyorsun!
GİRİŞ 08.07.2023 23:38 GÜNCELLEME 08.07.2023 23:38
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Serdar Ortaç, Intagram hesabı üzerinden canlı yayın yaparak, adeta takipçileri ile dertleşti. Hüzünlü olduğu kameralara yansıyan pop sanatçısına çok sayıda destek geldi. Ancak bu durumu gören Sinan Akçıl, beklenmedik bir tepki ile gündeme geldi.

Son zamanlarda hem sağlıksal hem de ekonomik sorunlarla karşı karşıya kalan Serdar Ortaç, sıkıntıları ile ilgili konuşmalar yapmaya devam ediyor. Daha önce de TikTok üzerinden dertlerini anlatan Ortaç, bu kez de Instagram'dan sevenlerine içini açtı.

Bir diğer pop sanatçısı Sinan Akçıl ise, Serdar Ortaç'ın yaptığı bu paylaşıma tepki gösterdi. Sinan Akçıl, 'Şu star ceketini giy artık' diyerek, Serdar Ortaç'ın yaşadığı problemleri tüm ülkenin duyacağı şekilde anlatıyor olmasına öfkelendi. 

Sinan Akçıl ve Serdar Ortaç

Arka Sokaklar'ın yıldızı 5 yıllık eşiyledüğün yaptı! Nikahı Müjdat Gezen kıydıArka Sokaklar'ın yıldızı 5 yıllık eşiyledüğün yaptı! Nikahı Müjdat Gezen kıydı

"HEPİMİZLE DALGA GEÇİYORSUN"

Sinan Akçıl, Serdar Ortaç'ın paylaşımının altına "Ortaç ne yapıyorsun böyle? Bin kere söyledim sana seni çok sevdiğim için. 'Şu star ceketini tekrar giy' diye. Eski Serdar gibi gizemini koru, enerjini sahnede göster. Hastalığı da düşünce yapınla yen diye. 'Haklısın' dedin ama aynı şeyler. Üzülüyorum, çok önemli bir adamsın. Ama hiçbir zaman farkına varamıyorsun ya da hepimizle dalga geçiyorsun" yazdı. 

"İHTİYACIN YOK!"

Sinan Akçıl, yaptığı yorumun ardından bir de şu paylaşımı yaptı: Saçma TikTok yayınlarını bitirdin şimdi de Instagram yayınları mı başladı? Yapma Ortaç. İhtiyacın yok. Çok konuşmak istiyorsan ara beni saatlerce dertleşirim seninle. Seni çok sevdiğim için yazmak zorundayım bunu ve yukarıda yazdığımı.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 21
  • Boru 5 ay önce Şikayet Et
    Ortaca laf ettirmem
    Cevapla
  • minik icardi 7 ay önce Şikayet Et
    Sinan akcili ben hadisenin sevgilisi diye bilirim; ayrica handeyenere cok katkısı var
    Cevapla
  • minik icardi 7 ay önce Şikayet Et
    Serdar ortac bir efsodur. Kraldir. Piyasanın en efsane parçalarını yapmıştır.
    Cevapla
  • diloşeyfc 8 ay önce Şikayet Et
    Serdar ultrastarsa sinan borustar
    Cevapla
  • borustar 8 ay önce Şikayet Et
    Serdar fani buraya yaziyor sinan senin ajdar tinili boru sesini dinlemekten midem bulanıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?