Türk sinemasının yıldızından beklenen haber geldi! Itır Esen'in son sağlık durumu açıklandı

Türk sinemasının oyuncuları arasında yer alan Itır Esen, sevenlerini üzen bir haber ile gündeme geldi. 6 saat süren bir ameliyata giren oyuncu Itır Esen'in sağlık durumu oldukça merak edildi. İşte, konuyla ilgili detaylar...

Türk sinemasının yıldızından beklenen haber geldi! Itır Esen'in son sağlık durumu açıklandı
Türk sinemasının yıldızından beklenen haber geldi! Itır Esen'in son sağlık durumu açıklandı
GİRİŞ 10.07.2023 09:00 GÜNCELLEME 10.07.2023 09:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

En son Kırmızı Oda dizisinde rol alan Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncularından biri olan Itır Esen bir süredir sağlık sorunları ile mücadele ediyor. 6 saatlik bir ameliyata giren Itır Esen'in sağlık durumu ise merak konusu oldu. 

66 yaşındaki oyuncu Itır Esen, omurgasındaki eğrilik sebebi ile bir takım sıkıntılar yaşıyordu. Bu hastalığından ötürü ameliyata girmek zorunda kaldı. Önceki gün 6 saat süren bir ameliyata giren Itır Esen'in operasyonu başarılı geçti. 

İzzet Yıldızhan ölüm haberini bu sözlerle duyurdu duyurdu: Kıymetli abim hakkın rahmetine kavuştuİzzet Yıldızhan ölüm haberini bu sözlerle duyurdu duyurdu: Kıymetli abim hakkın rahmetine kavuştu

tır Esen'in gençliği

Yakın zamanda 2. sezonu ile dijital ortamda yayınlanacak olan Kuş Uçuşu dizisinde rol alan oyuncunun 15 gün boyunca hastanede yatacağı öğrenildi. Sağlık durumu iyi olan oyuncunun tedavisi hala devam ediyor. 

KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI

Itır Esen'in ameliyatından önce, gazeteci Murat Özen, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Açıklamasında Itır Esen'in ameliyata alınacağını ve kan ihtiyacının doğabileceğini aktardı. 

Itır Esen ise, bu paylaşımın altına "Dualarını bekliyorum" şeklinde bir yorum yaptı. 

Gülsim Ali'den ağızları açık bırakan itiraf! 'Rahat rahat istediğimi yapsam'Gülsim Ali'den ağızları açık bırakan itiraf! "Rahat rahat istediğimi yapsam"

tır Esen

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • veli 9 ay önce Şikayet Et
    yürüyen turşular
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kız kardeşiyle ayrı düşen küçük Kerem'in duygulandığı anlar yürekleri dağladı...
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü