Ufuk Özkan'ın son hali olay oldu! Açıklaması "Sosyal medyada olanlar..."

Geniş Aile dizisindeki Cevahir karakteri ile akıllara kazınan oyuncu Ufuk Özkan son hali ile takipçilerini bir hayli üzdü. Ufuk Özkan, sosyal medyada dolaşan fotoğrafları ile ilgili bir açıklama ile gündeme geldi.

Ufuk Özkan'ın son hali olay oldu! Açıklaması "Sosyal medyada olanlar..."
Ufuk Özkan'ın son hali olay oldu! Açıklaması "Sosyal medyada olanlar..."
GİRİŞ 23.07.2023 17:56 GÜNCELLEME 23.07.2023 17:56
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Siroz hastalığına yakalanan ve tedavi gören Ufuk Özkan sosyal medyada son halini paylaştı. Hastalığı dolayısıyla takipçilerini bir hayli üzen oyuncu, medyaya yansıyan görüntülerinin geçen seneye ait olduğunu belirtti. 

Döneme damgasını vuran diziler arasında yer alan Geniş Aile dizisinin Cevahir'i Ufuk Özkan, hastalığı ile ilgili yaptığı yeni paylaşım ile gündeme geldi. Ufuk Özkan, sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarının yeni olmadığını, geçen yıla ait olduğuna ilişkin bilgi verdi. 

Ufuk Özkan'ın 2022'deki hali

Karaciğer rahatsızlığı dolayısıyla tedavi gören Ufuk Özkan, son halini Instagram hesabı üzerinden paylaştı. Paylaşımının altına ise "Şu an 2. evre sirozum, son halim bu şekildedir" notunu düştü. 

Ufuk Özkan'ın sosyal medya paylaşımı

"TEVEKKÜLÜM HEP VAR"

Özkan, geçtiğimiz günlerde hastalığı ile ilgili Seyhan Erdağ'a samimi açıklamalarda bulundu. Açıklamasında, "En kısa zamanda ayağa kalkmak gibi bir huyum var. Ne olursa olsun tevekkülüm de hep var. Önemli olan düşmek değil bir kez daha bir kez daha ayağa kalkabilmektir, idmanlıyım bu konuda. Çok sevildiğimi gördüm, telefonum durmuyor. Ne mutlu bana, sevenlerim ve aşık olduğum meslek için en kısa zamanda döneceğim. En önemlisi de oğlum Eren için döneceğim" ifadelerini kullandı. 

Ufuk Özkan

ORGAN NAKLİ İÇİN BAŞVURU YAPMIŞTI

Oyuncu Ufuk Özkan'ın tedavi sürecinin tamamlanması için organ nakli başvurusunda bulunduğu biliniyor. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    gerçekten ufuk fatiha suresi ile alay etmişse.demekki inançlı bir sülalesi var.rabbim ciddi ikaz ediyor.enbüyük tedavide tam pişanlık.rahman ve rahim olana tam dönmektir.birdaha işlememek üzere.öncelikle rabbimden tam bir pişmanlık,saniyen acil şifalar dilrim....
    Cevapla
  • Rsat 9 ay önce Şikayet Et
    bu adam dizinin bölümünde fatiha suresiyle alay etmişti önce hidayet versin allah sağlık saten şimdi olmassa yarın bozulucak
    Cevapla
  • Yasemin 9 ay önce Şikayet Et
    Çoook geçmiş olsun çook sevdiğim sanatçılar arasında özel insan Rabbim şifanı versin...
    Cevapla
  • Kıymet KansuCerlek 9 ay önce Şikayet Et
    Sevdiğimiz değer verdiğimiz sanatçımızın bir an önce şifaya kavuşmasına duacıyım
    Cevapla
  • Vatandaş 9 ay önce Şikayet Et
    Allah bir an önce şifalar versin. Rabbim sevdiklerine bağışlasın. Dualarımız sizinle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çocuklarına karşı mezarlı önlem aldılar... Aydın'da 'Beni bahçeme gömün' akımı
Kenya’da baraj çöktü: 42 ölü