Masterchef Güzide vedasından sonra ateş püskürdü "Kimseyi kayırmadan..."

Masterchef All Star'a beklenmedik bir şekilde veda eden Güzide Mertcan, yarışmadan ayrıldıktan sonra adeta öfke patlaması yaşadı. Masterchef Güzide, bu sezonda ilk elenen isim olunca "Konuşmasam sayfalara sığmaz" diyerek açıklama yaptı.

Masterchef Güzide vedasından sonra ateş püskürdü "Kimseyi kayırmadan..."
Masterchef Güzide vedasından sonra ateş püskürdü "Kimseyi kayırmadan..."
GİRİŞ 20.07.2023 12:45 GÜNCELLEME 20.07.2023 12:45
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Masterchef 2019'un efsane yarışmacılarından biri olan Güzide Mertcan Masterchef All Star'ın ana kadrosuna giren de ilk isim oldu. Yaptığı başarılı tabakları ve tavırları ile akıllarda kalan Masterchef Güzide, beklenmedik bir şekilde bu sezona eda eden ilk isim oldu.

Kendi döneminde finale kadar yükselen ve 3. olarak yarışmaya damga vuran Güzide Mertcan Masterchef All Star'dan elenen ilk isim oldu. Kendi döneminde oldukça başarılı bir yarışma dönemi geçiren yarışmacının bu vedası izleyiciyi de şaşkınlık içinde bıraktı. 

Yürek burkan vedanın ardından Masterchef Güzide, ayrılığı ile ilgili soyla medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada konuşsaydı sayfalara sığmayacağını ama susmayı tercih ettiğini söyledi. 

Masterchef Güzide kimdir ve kaç yaşındadır? Eşi kim? Masterchef Güzide'nin elendi mi?Masterchef Güzide kimdir ve kaç yaşındadır? Eşi kim? Masterchef Güzide'nin elendi mi?

Masterchef Güzide

Ufuk Özkan'ın son hali olay oldu! 'Sosyal medyada olanlar...'Ufuk Özkan'ın son hali olay oldu! "Sosyal medyada olanlar..."

"KİMSEYİ KAYIRMADAN, KULİS YAPMADAN..."

Güzide Mertcan açıklamasına şu sözlerle devam etti: Çok isteyerek geldiğim All Star macerasında yolculuğum oldukça kısa sürdü. Süreç içerisinde kulis yapmadan, kimseyi kayırmadan, kamera önünde yada arkasında kuyusunu kazmadan sadece yemek yaparak yol alabileceğime, maalesef inancımı kaybettim. Seni psikolojik olarak bitireceğim diyen birine dost sandığım kişi Güzide’yi psikolojisine değil duruşuna oynayarak bitirebilirsin diye yol gösteriyorsa o savaşta benim yerim yok demektir. Gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki bilerek kötü tabak yapmadım ama orada geçirdiğim her günün de bana kötü geleceğini bilerek çıktım yarışa hali ile tabağıma bu duygum yansıdı. Bana kalbini açıp destekleyen herkesten hem özür dilerim hem teşekkür ederim. Bildiğim tek bir şey var düşürülmeye çalışıldığım konumda siz de olmamı istemezdiniz.

Masterchef Güzide'nin ayrılık sonrasındaki açıklaması

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 15
  • erdm 9 ay önce Şikayet Et
    bu nedir ya tv ye çıkıp reklam olurken tık yok. elenince basşlıyorlar saydırmaya. git evine eşine ve çocuklarına yemek yap.
    Cevapla
  • vatandaş rıza 9 ay önce Şikayet Et
    yorumlara bakınca seni benim dışımda anlayanın olmadığına çok üzüldüm zaten yarışmaya devam etseydin manevi olarakta bitecektin sen en doğru kararı aldın güzel insan şimdi hemen 2 rekat şükür namazı kıl secdede tövbe et RABBİM duanı kabul etsin inşallah..
    Cevapla
  • kemal kemal 9 ay önce Şikayet Et
    anlatıgı olayların %99,99 u hiç olmamıştır klasık kadın kafasından kuruyor .
    Cevapla
  • Paol 9 ay önce Şikayet Et
    Lannn ne işin var orda otur cocuklarina bak. TV dünyasından vazgeçemiyor bu zenginler...
    Cevapla
  • Rebelboy1903 9 ay önce Şikayet Et
    İyi de derdi program, program yapımcısı yada şefler değil ki. Kendisi gibi yarışmacı olan bir kaçı. O zaman ne işin var dersen hayatı yaşamamak lazım. Bazen akrabam dediğin bile yapıyor bunu. Arkadaş dediğinin arkandan iş çevirmesi caninı sıkar yani gayet tabii
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı