Mustafa Sandal o şarkıcıya fena yüklendi: İstese verirdik, çalmak hiç olmamış!

Hem şarkıcı hem de şarkı yazarı Mustafa Sandal herkesi şoke eden bir konu ile gündeme geldi. Alman müzisyen Payman, Mustafa Sandal'ın 'İsyankar' isimli şarkısını çalınca ortalık fena karıştı. İşte, konuyla ilgili diğer detaylar...

Mustafa Sandal o şarkıcıya fena yüklendi: İstese verirdik, çalmak hiç olmamış!
Mustafa Sandal o şarkıcıya fena yüklendi: İstese verirdik, çalmak hiç olmamış!
GİRİŞ 20.07.2023 09:06 GÜNCELLEME 20.07.2023 09:11
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

1991'den beri müzik hayatının içinde yer alan Mustafa Sandal'ın şarkıları yıllardır severek dinleniyor. Mustafa Sandal'ın en akılda kalıcı şarkılarından biri de 'İsyankar' şarkısı. 

Şarkıcı Mustafa Sandal'ın 'İsyankar' isimli şarkısı Türkler'in olduğu kadar Alman müzikseverlerin de bir hayli dikkatini çekti. Alman müzisyen Payman, Mustafa Sandal'dan izin almadan ve telifsiz bir şekilde İsyankar şarkısını çaldı.

Kenan İmirzalıoğlu açtı ağzını yum gözünü: Haberi okuduğumda büyük öfke duydum! Kenan İmirzalıoğlu açtı ağzını yum gözünü: Haberi okuduğumda büyük öfke duydum!

Mustafa Sandal

Alman şarkıcı Payman, 'İst Mir Egal' ismini vererek İsyankar şarkısını Almanca'ya uyarladı. Youtube ortamında da şarkıyı klibi ile birlikte paylaşan Payman'ın bu şarkısı yaklaşık 2 milyon kez de tıklama aldı.

MUSTAFA SANDAL DURUMU FARK ETTİ

Mustafa Sandal, bir takipçinin mesaj yoluyla bildirmesi üzerine durumu fark etti. Oldukça büyük şaşkınlık yaşayan müzisyen sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili açıklama yaparak usulüyle istenseydi şarkıyı verebileceğini, şarkıyı birebir çalmanın yanlış olduğunu dile getirdi. Diğer yandan konu kapsamında yasal sürecin başlatılacağını ve avukatının ilgileneceğinin altını çizdi. 

Mustafa Sandal'ın sosyal medya paylaşımı

İşte Mustafa Sandal'ın o paylaşımı: 

Almanlar şarkımızı çalmış söylemiyorsunuz? Türkçe iki kelime de eklemişler. Bir takipçim gönderdi. YouTube'da 1.9 milyon izlenmiş telifsiz bedelsiz. Oh ne ala! Usulüyle istese verirdik ama şarkıyı bire bir çalmak hiç olmamış! Avukatım ilgilenecek. 

Payman

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 17
  • diloşcuk 6 ay önce Şikayet Et
    Bu şarkıya eşlik eden ve benimle aynı arabada oturan bebek yiğit affetsin ben ondan yaşça büyüktüm
    Cevapla
  • minik icardi 6 ay önce Şikayet Et
    Çocukluğumun şarkısı küçükken çok severdim bi de Gülşen ofof
    Cevapla
  • diloşcuk 6 ay önce Şikayet Et
    İsyankar patladığında bizim okul çalıyordu Bangir bangir Dudu Dudu dilleri yutturarak ben ilkokul 2. sınıfta okuyorum çevremdeki küçük çocukların dilinde bi isyankar bi aşka yürek gerek benim ise yıldız Tilbe şarkıları. Eylül ekim 2004. Necatibey anıları
    Cevapla
  • coban 9 ay önce Şikayet Et
    eeee... sen Türkiye hükümetiyle ugrasirken senin malinida baska yerlerde calarlar.. :)))
    Cevapla
  • pasha 9 ay önce Şikayet Et
    valla adamın umrunda değil (istmiregal)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 34 ile son dakika uyarısı!
Rusya, Türklere kapılarını ardına kadar açıyor