Bergüzar Korel'den şaşırtan çarşaf çıkışıı: Senin gibilerden tiksiniyorum!

Bergüzar Korel'den son günlerde oldukça gündemde olan çarşaflı kadın olayı hakkında bir yorum geldi. Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, beklenmedik bir çıkışla 'Bi bitmediniz' diyerek tarafını belli etti. İşte, konuyla ilgili diğer detaylar...

Bergüzar Korel'den şaşırtan çarşaf çıkışıı: Senin gibilerden tiksiniyorum!
Bergüzar Korel'den şaşırtan çarşaf çıkışıı: Senin gibilerden tiksiniyorum!
GİRİŞ 25.07.2023 11:37 GÜNCELLEME 25.07.2023 11:37
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Son günlerde ülke gündemini meşgul eden Bursa'daki tesettürlü kadının çarşafına edilen lafa Bergüzar Korel'den yorum geldi. Oyuncu Bergüzar Korel olayı, 'birilerinin, insanların üzerindeki kumaş parçasının miktarı ile uğraşmayı kendinde hak görmesi' olarak değerlendirdi. 

1998'den beri oyunculuk kariyerine devam eden ve en son Azizler dizisinde rol alan Bergüzar Korel, otobüsteki çarşaflı kadına "Çarşafın bana temas ediyor. Tiksiniyorum sizden" diyen kadına adeta öfke kustu.

Mustafa Sandal o şarkıcıya fena yüklendi: İstese verirdik, çalmak hiç olmamış! Mustafa Sandal o şarkıcıya fena yüklendi: İstese verirdik, çalmak hiç olmamış!

Bergüzar Korel

"BEN DE SENİN GİBİLERDEN TİKSİNİYORUM"

Şimdilerde yaşamını Londra'da devam ettiren Korel, bu çirkin olaya sessiz kalmadı ve konuyla ilgili bomba gibi bir açıklama yaptı. İşte ünlü oyuncunun yaptığı o açıklama:

Ben de senin gibilerden tiksiniyorum. Hâlâ üzerimizdeki kumaş parçasının miktarıyla uğraşan kendinde bu hakkı görenler! Bi' bitmediniz!

Masterchef'te kim potada? 19 Temmuz'daki eleme adayı ağızları açık bıraktı Masterchef'te kim potada? 19 Temmuz'daki eleme adayı ağızları açık bıraktı

NE OLMUŞTU?

Olay, geçtiğimiz günlerde Bursa'da gerçekleşti. Toplu ulaşım kullanan bir kadın, çarşaflı bir kadının çarşafının kendisine değmiş olmasına "Çarşafın bana temas ediyor, tiksiniyorum" diye tepki verdi. Bunun üzerine otobüsteki diğer vatandaşlar da bu duruma sessiz kalmayıp, 'Tiksiniyorum' şeklinde yorum yapan kadına yüklendi. 

Otobüste, çarşaf giyene saygı duyulması gerektiği, özür dilemesinin şart olduğu dile getirildi. Vatandaşlardan biri ise ". O kadar tiksiniyorsan otobüse binme, taksiye bin git. Çıplak olunca sesiniz çıkmıyor." şeklinde serzenişte bulundu.

Tepkilerin üstüne, söz konusu kadın özür dilemek zorunda kaldı. Skandal olayın görüntüleri sosyal medyada oldukça etkileşim aldı. Olay, ülke gündemine oturdu. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 50
  • Deli Dumrul 9 ay önce Şikayet Et
    Berguzar korel Rabbim senin kalbini islama hep sıcak tutsun. kalbini imanda islamda sabit kılsın.
    Cevapla
  • himmet.abey 9 ay önce Şikayet Et
    heralde ingilterede paraları azaldı geri dönecekler...
    Cevapla
  • naci05 9 ay önce Şikayet Et
    Sanatçı dediğin halka sahip çıkar. Bravo kız sana.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Samimi ise söyleyecek söz yok
    Cevapla
  • Ayşe Nur 9 ay önce Şikayet Et
    Alnından öpüyorum ne güzel ve büyük bir cesaretle söylemişsiniz . Aklın yolu birdir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Altaylı’dan 1 Mayıs'taki provokasyona tepki çeken yorum!
Öğrenciler tekme tokat birbirine girdi: 7'si bir olup bayıltana kadar dövdü!